Comenzi zilnic la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


PREPARATE LA CEAUN

by Catalin Stanciulescu


PASTRAMA DE OAIE CU MAMALIGUTA / 350g = 45 lei

(pastrama usor tavalita pe gratar , apoi trasa la tigaie in suc propriu, telemea si gogosari)


PUI LA CEAUN CU USTUROI SI MAMALIGUTA / 350g = 36 lei


POMANA PORCULUI / 350g = 40 lei

(ceafa de porc pregatita in untura la foc domol, servita cu mamaliguta si telemea de oaie)


CIOLAN DE PORC / 500g = 45 lei

(gatit la foc domol in bere neagra, servit cu piure de cartofi si salata de varza murata)


CARNATI DE CASA / 350g = 28 lei

(gatiti in untura, serviti cu cartofi inabusiti si muraturi)


CARNE LA GARNITA / 350g = 45 lei

(mamaliguta si gogosari)


TOCHITURA  DOBROGEANA  CU CIUPERCI / 350g = 42 lei

(mamaliguta, ou si telemea)


SARMALUTE BOIERESTI / 350 g = 39 lei

(carne de porc, gasca, vita , fierte in dovleac si vin , servite cu mamaliguta)



NOTĂ: greutatea produselor din carne, pește și legume este exprimată în grame, cântărite înaintea prelucrării lor termice, caz în care greutatea lor în grame scade în funcție de nivelul și modul lor de coacere (prăjit, fiert, la grill — respectiv în sânge, mediu sau bine făcut). Gramajul lor va fi influențat în proporție de 15-30%


Comenzi zilnic la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.