Sâmbăta, 12 martie 2016

Categories:Uncategorized

52d59621666671. Bors de peste proaspat (somn) asezonat cu usturoi verde =9 lei portia
2. Bors rosu cu fleica de porc acrit cu zeama de varza = 9 lei/400gr
3. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
4. Supa de fasole cu bacon = 9 lei/ 400 gr
5. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei / 400 gr
6. Ciorba acra de legume proaspete cu stevie si loboda = 9 lei /400 gr
7. Supa crema de mazare cu menta si crutoane cu mac = 9 lei/400gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie

Fel principal
1. Mazare cu pui la cuptor servita cu salata de varza si lipie calda = 19 lei portia
2. Mancare de stevie cu orez , usturoi verde,rosii proaspete si oua posate = 18 lei portia
3 . Salata cu piept de pui , branzeturi asortate , sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
4. Pastrav prajit cu mamaliguta , sos lipovenesc cu rosii si usturoi = 19 lei porti
Frigarui-Dukan-de-pui-cu-ciuperci-300x2115. Caras proaspat prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi = 19 lei portia
6. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
7. Pui la ceaun , cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
8. File de dorada servit cu legume proaspete sote = 24 lei portia
9. File de salau servit cu cartofi sotati in unt si sos de smantana cu capere =18 lei portia
10 . Salata vesela cu piept de curcan , ananas , mango , avocado , salata verde , ardei gras rosu si dressing special = 18 lei
11. Piept de curcan pe grill servit cu orez negru pregatit cu rosii cherry , ciuperci proaspete si baby spanac si sos de smantana = 22 lei portia
12. Salata cu piept pui si si avocado cu lipie calda si dressing special = 19 lei portia
13. Frigarui de curcan servite cu legume proaspete pregatite pe gratar = 22 lei portia
14. Legume proaspete pregatite pe gratar servite cu cartofi copti in coaja asezonati cu unt, usturoi si ulei de masline = 18 lei portia
15. Saramura de crap romanesc de dunare cu mamaliguta = 22 lei portia
16. Coasta de porc dezosata la gratar servita cu varza la cuptor , mamaliguta si ardei iute = 19 lei portia
17. Ficatei de pui la tigaie serviti cu piure de cartofi si salata de varza rosie = 19 lei portia
18. File de somon servit cu mix de salate si sos cald de lamaie si unt= 24 lei portia
19 . Midii proaspete in sos de vin cu unt si patrunjel verde = 25 lei portia
20. Pui cu creveti la wok , mazare pastai si sos dulce acrisor putin picant= 24 lei portia