Meniul Zilei ~ Miercuri, 17 mai 2017

Categories:Uncategorized

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe / ciorbe:

1. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru= 9 lei / 350 gr
2. Ciorba acra de pasare cu taitei de casa = 9 lei/ 350 gr
3. Supa de pui a la grec = 9 lei / 350 gr
4. Ciorba de zarzavat cu verdeturi si mult leustean verde = 9 lei /350 gr
5. Ciorba de perisoare cu legume proaspete si leustean verde = 9 lei/ 350 gr
6. Supa de pui cu galuste = 9 lei /350 gr
7. Ciorba radauteana cu pui si smantana = 9 lei / 350 gr
8. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 9 lei/ 350 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Meniul zilei = 18 lei

1. Ciorba de vacuta __ sau __ supa de pui cu galuste
2. Ceafa de porc la jar cu salata greceasca __ sau__ Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta

Meniul zilei vegetarian = 18 lei

1. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru __sau __ ciorba de zarzavat cu legume proaspete
2. Mancare de orez cu stevie , spanac si rosii proaspete __sau __ raviolli cu branza ricotta si spanac cu sos de smantana

Recomandările noastre:

1. Pastrama de oaie ( 200 gr) cu mamaliguta, telemea si gogosari = 24 lei portia
pastrama-de-oaie-la-gratar2. Muschi de vita (150 gr) gatit sous vide servit cu garnitura de cartofi copti cu rozmarin si sos gorgonzola si piper verde = 50 lei portia
3. Piept de rata (150 gr) gatit sous vide , piure de cartofi cu crema de trufe albe si reductie de vin rosu cu portocale_= 35 lei portia
4. Creveti proaspeti intregi( 150 gr) , gatiti la wok cu usturoi , sos soya si vin alb, serviti cu orez prajit = 30 lei portia
5. Tagliatele cu creveti si baby spanac in crema de unt , usturoi si lamaie = 26 lei portia
6. Piept de curcan sous vide si salata cu dovlecei , rosii cherry , anghinare si baby spanac = 24 lei portia
8. Antricot de vita de Uruguay( 200 gr) , gatit sous vide, salata de avocado cu dressing special = 55 lei portia
9. Vrabioara de vita de Uruguay (200 gr) cartofi gratinati si sos gorgonzola cu piper verde= 55 lei portia
10. Midii proaspete (400 gr) cu vin alb si patrunjel verde , lipie calda cu unt si usturoi = 25 lei /portia
11. Lasagna cu sos bolognese = 22 lei portia

Preparate tradiționale:

1. Ciulama cu pui si ciuperci proaspete servita cu mamaliguta = 19 lei
2. Bulz cu mamaliguta , branza de burduf , telemea , costita afumata si ou = 15 lei
3. Varza calita si carnaciori de porc semiafumati , ardei iute si lipie calda = 19 lei portia
4. Tochitura dobrogeana cu mamaliguta , ou si branza rasa = 19 lei portia
5. Sarmalute in foi de vita servite cu lipie calda = 19 lei portia

Preparate la grătar:

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 24 lei porția
3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 24 lei porția
4. Cotlet de porc în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 24 lei porția
ceafa-de-porc-la-gratar5. Piept de curcan (200g) la grătar servit cu orez negru, ciuperci proaspete și sos de smântână cu cremă balsamică = 24 lei
6. Muschi de vita pregatit pe jar, servit cu salata proaspata cu avocado si sos de patrunjel verde cu putin usturoi = 55 lei portia
7. Pulpa dezosata la jar( 240 gr) si salata fatoush = 20 lei portia
8. Mititei la jar = 3 lei buc

Preparate din pește și fructe de mare:

1. Crap românesc de Dunăre prăjit servit cu mămăliguță și mujdei de usturoi = 22 lei porția
2. File de păstrăv (200g) în crustă de fulgi de porumb servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii proaspete, usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
macrou_prajit3. Saramură de crap cu legume coapte și mămăliguță = 24 lei porția
4. Păstrăv prăjit servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii și usturoi = 24 lei portia
5.File de somon (120gr) cu salată verde și sos de lămâie cu usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
6. File de dorada( 120 gr) la jar cu legume proaspete sote = 24 lei /portia
7. Puteti comanda si peste intreg, nefiletat ___ , biban de mare, pastrav, dorada …pregatit la jar si insotit de diverse garnituri …pretul este pe suta de grame cantarit dupa tratamentul termic
8. Creveti proaspeti intregi( 150 gr) , gatiti la wok cu usturoi , sos soya si vin alb, serviti cu orez prajit = 30 lei portia
9. Guvizi prajiti serviti cu mamaliguta si mujdei = 22 lei portia

Preparate la tigaie:

1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei porția
2. Ciulama cu pui și ciuperci proaspete servită cu mămăliguță coaptă = 19lei porția
3. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
4. Tigaie picantă de pui sau din mușchiulet de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
5. Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 24 lei porția
6. Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 19 lei porția
7. Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari = 25 lei porția
8. Creveti pane ( 150 gr) serviti cu orez prajit si sos usor picant cu ceapa verde , ghimbir si
soya sos = 30 lei portia

Salate:

Greek-Salad-small1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia (350 gr)
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția (350 gr)
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 18 lei porția (300 gr)
4. Salată cu ton = 18 lei porția (350 gr)
5. Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția (300 gr)
6. Salata greceasca cu legume proaspete , branza feta si masline = 16 lei portia (350 gr)
7. Salata usoara de cruditati a la chef (telina , morcov, mar , ananas proaspat, mango , rodii si baby spanac) = 15 lei portia (300 gr)
8. Salata bulgareasca cu legume proaspete , sunca praga , ou si branza ceddar = 16 lei portia
9. Salata cu ton porumb dulce si ou posat = 18 lei portia

Desert:

1. Clătite cu dulceață = 8 lei porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei porția (2 papanași)
3. Placinta cu dovleac = 4 lei / 100 gr
4. Tiramisu = 8 lei portia
5. Tort de mere cu caramel = 6 lei portia
6. Orez cu lapte si scortisoara = 6 lei portia

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

 
 

*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.