Vineri, 7 octombrie 2016

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Vineri, 7 octombrie 2016


Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe/Ciorbe:

corba-de-fasole-boabe1. Ciorba acra cu ciolan proaspat de porc dreasa cu ou = 9 lei / 400 gr
2. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
3. Ciorba cu perisoare = 9 lei/400 gr
4. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 9 lei 400 gr
5. Supa de fasole cu bacon( optional) = 9 lei portia
6. Ciorba de pasare cu taitei de casa=9 lei/ 400 gr
7. Ciorba radauteana de pui = 9 lei/400 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Meniul zilei = 18 lei

1. Supa de fasole cu bacon
1. Salata orientala cu masline, ridichii si ceapa verde cu pulpe de pui semidezosate la gratar

Meniul zilei vegetarian = 18 lei

1. Supa crema de ciuperci si crutoa
2. Salata orientala cu masline, ridichii si ceapa verde cu chiftelute din legume

Mancaruri gatite romanesti

1. Sarmalute carne in foi de varza cu mamaliguta = 18 lei portia ( include ardei iute si smantana)
2. Tocanita de purcel , salata de varza rosie si lipie calda = 18 lei portia
3. Varza calita cu coasta de porc dezosata la gratar = 18 lei portia ( include lipie sau mamaliguta, ardei iute)

Preparate la gratar

Pulpa_de_porc_la_tava_cu_slanina_usturoi_si_salvie1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Muschiulet de porc impanat ( 200 gr) cu costita si usturoi , servit cu piure de cartofi si castraveciori murati = 22 lei portia
3. Ceafa de porc la jar ( 200 gr) servita cu cartofi taranesti si castraveciori murati = 22 lei portia
4. Cotlet de porc in crusta de sare , cartofi pai , rosii coapte si parmezan = 22 lei portia
5. Piept de curcan ( 200 gr) la gratar servit cu orez negru , ciuperci proaspete si sos de smantana cu crema balsamica= 22 lei portia

Preparate din peste si fructe de mare

fish_steak_meat_vegetables_board_89741_3840x24001. Crap romanesc de dunare prajit servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi = 22 lei portia
2. File de pastrav ( 200 gr) in crusta de fulgi de porumb servit cu mamaliguta si sos lipovenesc cu rosii proaspete, usturoi si patrunjel verde = 24 lei portia
3.File de somon (150 gr) servit cu mix de salate verde si lamaie = 24 lei portia
4.File de dorada proaspata ( 150 gr) servita cu legume proaspete sote si sos de lamaie cu unt si patrunjel = 24 lei portia
5. Saramura de crap cu legume coapte si mamaliguta = 22 lei portia
6. File de salau ( 200 gr) parizian , cartofi sotati si sos de capere cu unt si patrunjel verde = 24 lei portia

Preparate la tigaie

tigaie picanta de pui1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei / portia
2. Ciulama cu pui si ciuperci proaspete servita cu mamaliguta coapta = 18 lei portia
3. Fasole mexicana cu antricot de vitel tocat , salsa picanta servita cu lipie tortilla = 22 lei
4. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu putin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei / porția
5. Tigaie picanta de pui sau din muschiulet de porc servita cu lipie cu cascaval = 30 lei portia
6. Pulpe de pui caramelizate in sos soya si zahar brun , legume cu susan usor picante si orez basmatti
7. Pui la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia

Salate

salata-greceasca-din-pui-si-avocado1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia
2. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda si sos de iaurt cu menta= 18 lei portia
3. Salata vesela cu piept de curcan , avocado , mango si ananas cu freasing special = 18 lei portia
4. Salata cu ton = 18 lei portia
5. Salata caesar cu bacon , sos de smantana , parmezan si lipie calda = 18 lei portia

Recomandarile noastre

caras-proaspat-prajit-cu-mamaliguta-si-mujdei-de-usturoi1. Platou vegetarian cu ardei copți, salată de vinete, cartofi wedges și dovlecei pane = 18 lei / porția
2. Caras tavalit prin malai , prajit , servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi = 16 lei portia
3. Lasagna cu sos bologness gratinata in cuptor = 20 lei portia
4. Pui la wok cu legume proaspete usor picant= 19 lei portia
5. Pulpe de pui (150 gr) la gratar , salata boeuf , telemea de vacuta si rosie natur = 19 lei portia

Desert

papanasi1. Clătite cu dulceață = 8 lei / porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei / porția (2 papanasi)
3. Tort de mere si sos caramel = 6 lei /portia
4. Orez cu lapte si baton de scortisoara = 6 lei portia
5. Tiramisu = 8 lei / portia

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

 
 

CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.