Vineri, 4 decembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Supa crema de mazare cu crutoane cu mac = 9 lei /400 gr
3. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei / 400 gr
4. Ciorba de perisoare = 9 lei /400 gr
5. Ciorba turceasca cu miel cu smantana si chimion = 9 lei / 400 gr
6.Supa crema de legume si crutoane aromate = 9 lei /400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei = 18 lei
1. Supa de pui a la grec
2. Pitipanna (150 gr de ceafa porc, cartofi pai, ou, telemea, gogosari)

Meniul zilei vegetarian = 18 lei (post)
1. Supa crema de legume si crutoane aromate SAU supa crema de mazare
2. Brocolii proaspat, morcovi baby serviti cu piure de telina si pastarnac si dovleac copt SAU fasole batuta cu rulouri de vinete cu dovlecei

Fel Principal:
1. Saramura de crap(300 gr) cu mamaliguta = 22 lei portia
2. Lasagna cu pui gratinata in cuptor = 19 lei portia
3. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
4. Pui(300 gr) la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
5. File de somon(150 gr) cu mix de salate si sos pregatit cu lamaie, ulei de masline si busuioc verde = 24 lei/ portia
6. Crap romanesc de dunare prajit servit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
7. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
8. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
9. Asortiment cu legume chinezesti sotate in ulei de susan usor picante , servite cu orez basmatti = 18 lei portia (post)
10. Snitel din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
11. File de dorada cu legume prospete sotate in ulei de masline ,ghimbir si putin usturoi = 24 lei portia
12. Tagliatele cu somon usor picante = 19 lei portia
13. Midii proaspete (500 gr) in sos de vin cu lipie calda = 25 lei portia
14. Pitti panna (300 gr ceafa de porc la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari) = 22 lei portia
15. Brocolii proaspat, morcovi baby serviti cu piure de telina si pastarnac si dovleac copt ( post) – 16 lei portia

Desert:
Tiramisu = 8 lei /150 gr
Clatite cu dulceata = 8 lei portia
Placinta cu mere si nuci = 4 lei /100 gr