Vineri, 30 octombrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Supa de pui cu galuste = 9 lei /400 gr
4. Supa crema de mazare si crutoane cu mac =9 lei /400 gr
5. Ciorba cu ciolan proaspat de porc = 9 lei /400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Supa de pui cu galuste
2. Tochitura cu coasta de porc dezosata ,ciuperci proaspete si mamaliguta

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de mazare si crutoane cu mac
2. Ciulama din mix de ciuperci cu mamaliguta

Fel Principal :
1. Pastrama de oaie(250) gr cu mamaliguta si gogonele = 24 lei portia
2. Cotlet de berbecut si cous cous cu rodii si salata valeriana = 24 lei portia
3.Tochitura cu coasta de porc dezosata ,ciuperci proaspete si mamaliguta = 19 lei portia
4. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
5. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
6. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
7. File de dorada (200 gr) la gratar cu mix de salata si sos de lamaie – 24 lei portia
8. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
9. Salata cu pui , avocado si dressing special = 18 lei portia
10. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
11. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
12. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote = 24 lei portia
13. Midii proaspete cu vin alb si lipie calda = 25 lei portia
14. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
15. Frigarui de pui si salata mediteraneana = 18 lei portia
16. Fasole batuta cu carnati taranesti si salata de muraturi = 18 lei portia

Desert:
1. Tiramisu = 8 lei portia
2. Clatite cu dulceata = 8 lei portia (doua bucati)