Vineri, 28 octombrie 2016

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Vineri, 28 octombrie 2016


Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe/Ciorbe:

corba-de-fasole-boabe1. Ciorba radauteana cu pui si smantana (contine putin usturoi) = 9 lei / 400g
2. Ciorba de vacuta = 9 lei / 400g
3. Ciorbă cu perișoare = 9 lei / 400g
4. Supa crema de morcov cu ghimbir = 9 lei / 400 gr
5. Ciorbă de pasare cu taitei de casa = 9 lei / 400g
6. Supa de fasole cu bacon ( optiional) = 9 lei / 400 gr
7. Supa crema de dovleac cu arome orientale= 9 lei / 400 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Meniul zilei = 18 lei

pomana_porcului_11-300x1831. Supa de fasole cu bacon
2. Pomana porcului cu mamaliguta si telemea de vacuta

Meniul zilei vegetarian = 18 lei

1. Supa de fasole ___ sau ___ supa crema de dovleac cu arome orientale
2. Dovlecei pane, zacusca de legume si ardei copti

Mancaruri gatite romanesti

sarmalute-cu-mamaliguta
1. Sărmăluțe carne în foi de varză cu mămăliguță = 18 lei porția (include ardei iute și smântână)
2. Tochitura dobrogeana de porc cu ciuperci proaspete , mamaliguta , ou si telemea = 19 lei portia
3. Varză călită cu coastă de porc dezosată la grătar = 18 lei porția (include lipie sau mămăliguță, ardei iute)

Preparate la gratar

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 22 lei porția
pulpe-pui-gratar
3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 22 lei porția
4. Cotlet de porc în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 22 lei porția
5. Piept de curcan (200g) la grătar servit cu orez negru, ciuperci proaspete și sos de smântână cu cremă balsamică = 22 lei porția

Preparate din peste si fructe de mare

1. Crap românesc de Dunăre prăjit servit cu mămăliguță și mujdei de usturoi = 22 lei porția
macrou_prajit
2. File de păstrăv (200g) în crustă de fulgi de porumb servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii proaspete, usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
3. File de doradă proaspătă (150g) servită cu legume proaspete sote și sos de lămâie cu unt și pătrunjel = 24 lei porția
4. Saramură de crap cu legume coapte și mămăliguță = 22 lei porția
5. Păstrăv prăjit servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii și usturoi = 24 lei portia
7. File de lup de mare cu legume proaspete la grătar = 24 lei porția
8. File de somon cu salată verde și sos de lămâie cu usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția

Preparate la tigaie

pittipanna
1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei porția
2. Ciulama cu pui și ciuperci proaspete servită cu mămăliguță coaptă = 18 lei porția
3. Fasole mexicană cu antricot de vițel tocat, salsa picantă servită cu lipie tortilla = 22 lei
4. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
5. Tigaie picantă de pui sau din mușchiulet de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
6. Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 22 lei porția
7. Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 19 lei porția
8. Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari = 24 lei porția

Salate

salata-greceasca-din-pui-si-avocado
1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 18 lei porția
4. Salată cu ton și ou = 18 lei porția
5. Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția

Recomandarile noastre

pastrama-de-oaie-la-gratar
1. Lasagna cu sos bologness gratinată în cuptor = 20 lei porția
2. Piept de rata ( 200 gr)cu visine , piure de cartofi si crema tartuffo cu reductie de vin rosu = 30 lei portia
3. Pulpe de pui (150g) la grătar, salată boeuf, telemea de văcuță și roșie natur = 19 lei porția
4. Pastramă de oaie (la grătar sau tigaie) cu mămăliguță și salată de gogoșari = 28 lei porția
5. Rasol de vitel (200gr)cu legume proaspete si hrean= 22 lei portia

Desert

papanasi
1. Clătite cu dulceață = 8 lei porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei porția (2 papanași)
3. Orez cu lapte și baton de scorțișoară = 6 lei porția
4. Tort de mere și sos caramel = 6 lei porția
5. Tiramisu = 8 lei portia

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

 
 

*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.