Vineri, 23 decembrie 2016

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Vineri, 23 decembrie 2016


Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Super/ciorbe:

corba-de-fasole-boabe1. Supa de fasole cu bacon (optional) = 9 lei / 400 gr
2. Supa crema de dovleac cu arome orientale = 9 lei/ 400 gr
3. Ciorba radauteana de pui cu smantana = 9 lei/400 gr
4. Ciorba de peste ungureasca a la papryka cu crap si salau = 10 lei / 400 gr
5. Supă de pui a la grec = 9 lei/ 400gr
6. Ciorba acra cu ciolan proaspat dreasa cu ou= 9 lei portia
7. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei /400 gr
8. Supa gulas ungureasca cu carne de vita = 10 lei/ 400 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Meniul zilei = 18 lei

625563_208887259294886_1476824041_n1. Supa de fasole cu bacon (optional)
2. Pitti panna (ceafa de porc la tigaie, cartofi pai, ou si telemea)

Meniul zilei vegetarian = 18 lei

1. Supa de fasole
2. Chiftelute din dovlecei si naut, cartofi prajiti ai salata fatoush

Mâncăruri gătite românești:

varza-calita-cu-coasta-de-porc1. Tochitură dobrogeană de porc cu ciuperci proaspete, mămăliguță, ou și telemea = 19 lei porția
2. Varză călită cu coastă de porc dezosată la grătar = 19lei porția (include lipie sau mămăliguță, ardei iute)
3. Tocanita de cartofi cu coasta de purcel si salata de gogosari = 19 lei portia
4. Sarmale in foi de varza cu mamaliguta_= 18 lei portia

Preparate la grătar:

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 22 lei porția
ceafa-de-porc-la-gratar3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 22 lei porția
4. Cotlet de porc în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 22 lei porția
5. Piept de curcan (200g) la grătar servit cu orez negru, ciuperci proaspete și sos de smântână cu cremă balsamică = 22 lei
6. Muschi de vita pregatit pe jar, servit cu salata proaspata cu avocado si sos de patrunjel verde cu putin usturoi = 55 lei portia

Preparate din pește și fructe de mare:

1. Crap românesc de Dunăre prăjit servit cu mămăliguță și mujdei de usturoi = 22 lei porția
macrou_prajit2. File de păstrăv (200g) în crustă de fulgi de porumb servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii proaspete, usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
3. File de doradă proaspătă (150g) servită cu legume proaspete sote și sos de lămâie cu unt și pătrunjel = 24 lei porția
4. Saramură de crap cu legume coapte și mămăliguță = 22 lei porția
5. Păstrăv prăjit servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii și usturoi = 24 lei portia
7. Lup de mare la jar cu legume proaspete si lamaie = 24 lei porția
8. File de somon cu salată verde și sos de lămâie cu usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
9. File de salau pane, cartofi sotati cu unt si patrunjel verde si sos de capere cu smantana = 24 lei portia
10. Guvizi prajiti , tavaliti prin malai , serviti cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia

Preparate la tigaie:

IMG_1098-21. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei porția
2. Ciulama cu pui și ciuperci proaspete servită cu mămăliguță coaptă = 18 lei porția
3. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
4. Tigaie picantă de pui sau din mușchiulet de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
5. Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 22 lei porția
6. Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 19 lei porția
7. Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari = 24 lei porția

Salate:

Greek-Salad-small1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 18 lei porția
4. Salată cu ton si legume proaspete = 18 lei porția
5. Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția
6. Salata de leguminoase servita cu dovleac copt , rosii uscate si baby spanac = 15 lei portia( post)
7. Salata usoara de cruditati a la chef
( telina , morcov, mar , ananas proaspat, mango , rodii si baby spanac) = 15 lei portia (post)
8. Salata cu creveti , anghinare , fasole verde pastai ,ceapa si ardei gras= 18 lei portia ( post)

Recomandările noastre:

creier-pane-express-food1. Lasagna cu sos bologness gratinată în cuptor = 20 lei porția
2. Creier de porc pane servit cu cartofi pai si sos de usturoi , ketchup si maioneza = 22 lei portia
3. Tagliatelle cu baby spanac si fructe de mare usor picante = 30 lei portia
4. Mancare de prune uscate cu orez basmatti(post) = 16 lei portia
5. Pulpa de miel la tava cu piure de cartofi si salata de varza murata = 22 lei portia
6. Pastrama de oaie cu mamaliguta( la tigaie sau pe jar optional) si gogosari murati = 24 lei portia
7. Bucati de ceafa marinata ,trasa la tigaie , servita cu salata tabouleh = 24 lei portia
8. Salata calda de legume pe pat de cartof fiert = 18 lei portia( ceapa, ardei capia, fasole verde pastai , anghinare, morcov , cartofi dulci)

Desert:

papanasi1. Clătite cu dulceață = 8 lei porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei porția (2 papanași)
3. Orez cu lapte și baton de scorțișoară = 6 lei porția
4. Tort de mere și sos caramel = 6 lei porția
5. Tiramisu = 8 lei portia
6. Placinta cu dovleac( post) = 4 lei / 100g
7. Galuste cu prune = 8 lei portia

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

 
 

*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.