Vineri, 22 ianuarie 2016

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 g
2. Ciorba de perisoare = 9 lei/400 gr
3. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 9 lei /400 gr
4. Bors din crap romanesc de dunare = 9 lei / 400 gr
5. Supa de fasole cu bacon (optional)= 9 lei/400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei = 18 lei
1.Supa de fasole cu bacon
2.Ficatei de pui trasi la tigaie serviti cu garnitura de cartofi sotati in unt si usturoi

Meniul zilei vegetarian = 18 lei
1. Supa de fasole
2. Asortiment de salate libaneze (humus, ciuperci cu ardei rosu, vinete marinate cu usturoi, dovlecei pane)

Fel principal
1. Mazare cu pui la cuptor, servita cu lipie calda si salata de varza rosie = 18 lei portia
2. Tocanita cu coasta de porc servita cu lipie calda si muraturi asortate = 19 lei portia
3. File de doarada la grill servita cu legume proaspete sote = 24 lei portia
4. Crap (300 gr) prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
5. Cascaval pane cu ficatei de pasare trasi la tigaie cu putin usturoi= 19 lei portia
6. Cordon bleau cu sos pesto si cartofi gratinati = 22 lei portia
7. Snitel pane din cotlet de porc, catofi aurii si salata de rosii cu telemea= 19 lei
8. Pastrav prajit cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
9. Salata cu piept de pui, branzeturi asortate, sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
10. Ficatei de pui trasi la tigaie serviti cu garnitura de cartofi sotati in unt si usturoi si salata de varza rosie = 19 lei portia
11. Coaste de porc la gratar servite cu cartofi gratinati = 22 lei portia
12. Asortiment de carnuri la tigaie cu sos dulce acrisor servit cu orez basmatti = 19 lei portia
13. Saramura din crap romanesc de dunare cu mamaliguta = 22 lei portia
14. Tigaie picanta cu pui si lipie cu cascaval = 25 lei portia
15. Pitti panna (ceafa de porc la tigaie, cartofi pai, ou si telemea) = 25 lei portia
16. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete =22 lei
17. Pui la ceaun, cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
18. Pulpe de pui la gratar cu salata fatoush si lipie libaneza= 19 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei /100 gr
Placinta cu dovleac = 4 lei/100 gr