Vineri, 21 octombrie 2016

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Vineri, 21 octombrie 2016


Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe/Ciorbe:

corba-de-fasole-boabe1. Supa de fasole cu sau fara bacon = 9 lei/400 gr
2. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
3. Ciorba cu perisoare = 9 lei/400 gr
4. Ciorba de curcan cu taitei de casa =9 lei/ 400 gr
5. Ciorba radauteana de pui cu smanatana si usturoi = 9 lei/400 gr
6. Ciorba acra cu ciolan proaspat de porc dreasa cu ou = 9 lei / 400 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Meniul zilei = 18 lei

pittipanna1. Supa de fasole cu bacon
2. Pittipanna (ceafa de porc feliata, cartofi prajiti si ou)

Meniul zilei vegetarian = 18 lei

1. Supa de fasole
2. Orez sarbesc, ciuperci sote si salata asortata

Mancaruri gatite romanesti

sarmalute-cu-mamaliguta1. Sarmalute carne in foi de varza cu mamaliguta = 18 lei portia (include ardei iute si smantana)
2. Tocanita de purcel, salata de varza rosie si lipie calda = 18 lei portia
3. Varza calita cu coasta de porc dezosata la gratar = 18 lei portia (include lipie sau mamaliguta, ardei iute)

Preparate la gratar

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Muschiulet de porc impanat (200 gr) cu costita si usturoi, servit cu piure de cartofi si castraveciori murati = 22 lei portia
cotlet-de-porc-la-gratar
3. Ceafa de porc la jar (200 gr) servita cu cartofi taranesti si castraveciori murati = 22 lei portia
4. Cotlet de porc in crusta de sare, cartofi pai, rosii coapte si parmezan = 22 lei portia
5. Piept de curcan (200 gr) la gratar servit cu orez negru, ciuperci proaspete si sos de smantana cu crema balsamica = 22 lei portia

Preparate din peste si fructe de mare

1. Crap romanesc de dunare prajit servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi = 22 lei portia
saramura-de-crap-si-legume-600x533
2. File de pastrav (200 gr) in crusta de fulgi de porumb servit cu mamaliguta si sos lipovenesc cu rosii proaspete, usturoi si patrunjel verde = 24 lei portia
3. File de dorada proaspata (150 gr) servita cu legume proaspete sote si sos de lamaie cu unt si patrunjel = 24 lei portia
4. Saramura de crap cu legume coapte si mamaliguta = 22 lei portia
5. File de salau (200 gr) parizian, cartofi sotati si sos de capere cu unt si patrunjel verde = 24 lei portia
6. Pastrav prajit servit cu mamaliguta si sos lipovenesc cu rosii si usturoi
7. File de lup de mare cu legume proaspete la gratar = 24 lei portia
8. File de somon cu salata verde si sos de lamaie cu usturoi si patrunjel verde = 24 lei portia

Preparate la tigaie

tigaie picanta de pui1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei / portia
2. Ciulama cu pui si ciuperci proaspete servita cu mamaliguta coapta = 18 lei portia
3. Fasole mexicana cu antricot de vitel tocat, salsa picanta servita cu lipie tortilla = 22 lei
4. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu putin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei / porția
5. Tigaie picanta de pui sau din muschiulet de porc servita cu lipie cu cascaval = 30 lei portia
6. Pulpe de pui caramelizate in sos soya si zahar brun, legume cu susan si ghimbir usor picante si orez basmatti= 22 lei portia
7. Pui la ceaun, cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
8. Pitti panna __ ceafa de porc trasa la tigaie, cartofi pai, ou, telemea si gogosari = 24 lei portia

Salate

salata-greceasca-din-pui-si-avocado1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia
2. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda si sos de iaurt cu menta= 18 lei portia
3. Salata vesela cu piept de curcan, avocado, mango si ananas cu dressing special = 18 lei portia
4. Salata cu ton, ou si 18 lei portia
5. Salata caesar cu bacon, sos de smantana, parmezan si lipie calda = 18 lei portia

Recomandarile noastre

lasagna-pui-gratinata-la-cuptor1. Lasagna cu sos bologness gratinata in cuptor = 20 lei portia
2. Rulada muschi de porc (200 gr), in poale de miel invelite in prapure (se serveste cu piure si reductie vin rosu) = 24 lei portia
3. Pulpe de pui (150 gr) la gratar , salata boeuf , telemea de vacuta si rosie natur = 19 lei portia
4. Pastrama de oaie(la gratar sau tigaie) cu mamaliguta si salata de gogosari= 28 lei portia

Desert

papanasi1. Clătite cu dulceață = 8 lei / porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei / porția (2 papanasi)
3. Orez cu lapte si baton de scortisoara = 6 lei portia
4. Tort de mere si sos caramel = 6 lei / portia
5. Tiramisu = 8 lei / 150 gr

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

 
 

*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.