Vineri, 20 noiembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Supa greceasca cu linte verde = 9 lei /400 gr
3. Ciorba cu perisoare = 9 le/400gr
4. Ciorba de curcan cu taitei de casa = 9 lei /400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei = 18 lei
1. Ciorba de curcan cu taitei de casa
2. Cotlet de porc impanat pregatit pe gratar cu garnitura de cartofi pai

Meniul zilei vegetarian = 18 lei (post)
1. Supa greceasca cu linte verde
2. Brocolii proaspat si baby carots sote serviti ciu piure de telina si pastarnac

Fel Principal :
1. Pulpa de curcan (350 gr) la tava in vin rosu si cimbrisor servuta cu piure de telina si pastarnac = 22 lei portia
2. Brocolii proaspat si baby carots sote serviti ciu piure de telina si pastarnac = 16 lei portia (post)
3. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
4. Salata cu avocado, baby spanac si legume proaspete (post) =18 lei portia
5. Pui la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
6. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
7. Crap prajit cui mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
8. Pastrama cu mamaliguta si muraturi asortate = 22 lei portia
9. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
10. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
11. Frigarui de pui si salata mediteraneana cu legume proaspete si ananas = 18 lei portia
12. Snitel din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
13. Burritos vegetarian cu fasole rosie , avocado si rosii proaspete = 16 lei portia
14. File de dorada cu legume prospete sotate in ulei de masline ,ghimbir si putin usturoi = 24 lei portia
15. Tagliatele cu pancetta , morcov baby ciuperci proaspete ,smantana si parmezan = 18 lei portia
16. Penne gratinate cu sos bologness = 18 lei portia
17. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei
18. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 22 lei portia

Desert:
Clatite cu dulceata = 8 lei portia (doua bucati)
Tiramisu = 8 lei /150 gr
Creme broulee =4 lei /100 gr
Placinta cu dovleac = 4 lei /100 gr