Vineri, 2 octombrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Bors lipovenesc de crap romanesc de dunare = 9 lei/ 400 gr
4. Supa de fasole boabe cu bacon = 9 lei / 400gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Supa de fasole boabe cu bacon
2. Ficatei de pasare trasi la tigaie cu putin usturoi si cartofi pai

Meniul zilei vegetarian
1. Supa de fasole boabe cu ceapa verde si rosii proaspete
2. Cascaval pane , cartofi pai si salata de rosii

Fel Principal :
1. Lasagna cu pui gratinata in cuptor = 19 lei portia
2. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
3. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
4. Pulpe de pui dezosata( 200 gr) la gratar , lipie cu usturoi si salata fatoush = 19 lei portia
5. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
6. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
7. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
8. Cascaval pane ,ficatei , cartofi pai si salata de rosii = 18 lei portia
9. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
10. File de dorada (200 gr) la gratar cu mix de salata si sos de lamaie – 24 lei portia
11. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
12. Snitel din cotlet de porc ,piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
13. Ceafa de porc(250 gr) la gratar , cartofi taranesti si castraveti murati = 19 lei portia
14. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
15. Mazare cu pui si salata de varza rosie = 16 lei portia
16. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote = 24 lei portia

Desert :
Tiramisu 8 lei
Clatite cu dulceata = 6 lei portia