Vineri, 19 februarie 2016

Categories:Oferte

57_1355896360
1. Ciorba de peste usor picanta cu leustean si usturoi verde = 9 lei/400gr
2. Ciorba de perisoare = 9 lei / 400 gr
3. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
4. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 9 lei / 400 gr
5. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru = 9 lei /400 gr
5. Ciorba de afumatura cu cartofi = 9 lei / 400 gr
6. Supa de fasole ( bacon optional) = 9 lei / 400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie

Meniul zilei = 18 lei
1. Supa de fasole cu bacon
2. Tochitura dobrogeana cu mamaliguta

Meniul zilei vegetarian = 18 lei
1. Supa de fasole

Fel principal
1. Ficatei de pasare trasi la tigaie cu usturoi serviti cu piure de cartofi si salata de varza rosie = 18 lei
2. Iahnie de fasole cu ciolan afumat si muraturi asortate = 19 lei portia
3. Salata cu piept de pui , branzeturi asortate , sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
4. Pastrama cu mamaliguta , telemea si gogosari = 22 lei
5. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb ( 250 gr) servit cu mamaliguta si sos lipovenesc = 24 lei portia
6. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
7. Pui la ceaun , cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
8. Pana de somn la gratar servita cu garnitura de cartofi cu verdeturi = 22 lei portia
9. Crap romanesc de dunare prajit cu mamaliguta si mujdei = 22 lei portia
10 . Coasta de porc la gratar servita cu garnitura de varza la cuptor = 19 lei portia
11. Piept de curcan pe grill servit cu orez negru pregatit cu rosii cherry , ciuperci proaspete si baby spanac si sos de smantana = 22 lei portia
12. Salata cu piept pui si si avocado cu lipie calda si dressing special = 19 lei portia
13. Frigarui de curcan servite cu legume proaspete pregatite pe gratar = 22 lei portia
14. Legume proaspete pregatite pe gratar servite cu cartofi copti in coaja asezonati cu unt, usturoi si ulei de masline = 18 lei portia
15. Frigarui de pui servite cu orez sarbesc si muraturi asortate = 18 lei portia
16. Salata boeuf servita cu pulpe de pui la gratar si castraveciori murati= 18 lei portia
17. Rasol de vita cu legume proaspete si hrean = 22 lei portia
18. Calamari pane serviti cu sos de lamaie , usturoi si busuioc verde = 22 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Crema caramel cu vanilie si rom= 7 lei portia
Clatite cu dulceata de caise = 8 lei portia
Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei / 100gr
Placinta cu mere si nuci = 4 lei/ 100 g