Vineri, 13 noiembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba cu perisoare si legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Supa crema de legume si crutoane cu unt si usturoi =9 lei 400 gr
4. Ciorba cu afumatura si cartofi si smantana = 9 lei
5. Ciorba de vacuta
6. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei = 18 lei
1. Ciorba de vacuta
2. Chiftelute prajite cu verdeturi, cartofi aurii la cuptor si sos tsatsiky

Meniul zilei vegetarian = 18 lei
1. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
2. Chiftelute de dovlecei cu verdeturi cartofu aurii la cuptor si sos tsatsiky (iaurt grecesc, usturoi, ulei de masline)

Fel Principal:
1. Ciolan proaspat la cuptor cu bere neagra servit cu piure de cartofi si salata de varza murarata = 24 lei portia
2. Rissotto din linte rosie cu frigarui din legume proaspete cu sos pesto = 18 lei portia
3. Cotlet de porc (300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
4. Muschiulet de porc rulat in fleica cu sos de mustar si cartofi sote = 22 lei portia
5. Pui la ceaun, cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
6. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
7. Salata cu pui, avocado si dressing special = 18 lei portia
8. Piftie de porc (400 gr) servita cu lipie calda = 12 lei portia
9. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
10. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
11. Frigarui de pui si salata mediteraneana cu legume proaspete si ananas = 18 lei portia
12. Snitel din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
13. Placinta cu spanac, piept de pui la gratar si salata de rosii = 19 lei portia
14. File de dorada cu legume prospete sotate in ulei de masline ,ghimbir si putin usturoi = 24 lei
15. Tagliatele cu pancetta, morcov baby ciuperci proaspete, smantana si parmezan = 18 lei portia
16. Lasagna cu sos bolognez servita cu salata verde si castraveti cu crema balsamica = 18 lei portia
17. Midii proaspete cu sos de vin si lipie calda = 25 lei portia
18. Pitti panna (ceafa de porc (300 gr) la tigaie, cartofi pai, ou, telemea, gogosari) = 22 lei portia

Desert:
Clatite cu dulceata = 8 lei portia (doua bucati)
Tiramisu = 8 lei /150 gr
Placinta cu dovleac = 4 lei/100gr = 18 lei portia