Vineri, 12 februarie 2016

Categories:Oferte

1. Ciorba acra de curcan cu taitei de casa = 9 lei/400gr
2. Supa crema de mazare si crutoane cu mac = 9 lei / 400 gr
3. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
4. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru = 9 lei / 400 gr
5. Bors rosu cu spata de porc acrita cu zeama de varza murata = 9 lei / 400 gr
6. Ciorba de perisoare = 9 lei / 400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie

Meniul zilei = 18 lei
1. Ciorba acra de curcan cu taitei de casa
2. Chiftelute marinate servite cu piure de cartofi si muraturi

Meniul zilei vegetarian = 18 lei
1. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
2. Gnochii de cartofi cu rosii proaspete si busuioc verde , gratinate in cuptor

Fel principal
1. Rata cu ghimbir si taitei din orez = 25 lei portia
2. File de somon servit cu mix de salate proaspete si sos caldut cu unt si lamaie = 24 lei portia
3. Salata cu piept de pui , branzeturi asortate , sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
4. Saramura din crap romanesc de dunare cu mamaliguta..= 22 lei portia
5. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb ( 250 gr) servit cu mamaliguta si sos lipovenesc = 24 lei portia
6. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
7. Pui la ceaun , cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
8. Pulpe de pui la gratar cu salata fatoush si lipie libaneza= 19
lei portia
9. Crap romanesc de dunare prajit cu mamaliguta si mujdei = 22 lei portia
10. Coasta de porc la gratar servita cu garnitura de varza la cuptor = 19 lei portia
11. Piept de curcan pe grill servit cu orez negru pregatit cu rosii cherry , ciuperci proaspete si baby spanac si sos de smantana = 22 lei portia
12. Cotlet de porc impanat servit cu garnitura de cartofi sotati cu unt si usturoi si salata de varza murata = 19 lei portia
13. Frigarui de curcan servite cu legume proaspete pregatite pe gratar = 22 lei portia
14. Legume proaspete pregatite pe gratar servite cu cartofi copti in coaja asezonati cu unt, usturoi si ulei de masline = 18 lei portia
15. Frigarui de pui servite cu orez sarbesc si muraturi asortate = 18 lei portia
16. Salata boeuf servita cu pulpe de pui la gratar si castraveciori murati= 18 lei portia
17. Rasol de vita cu legume proaspete si hrean = 22 lei portia
18. Salata verde cu ton si somon proaspat , ou posat si capere = 18 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Crema caramel cu vanilie si rom= 7 lei portia
Clatite cu dulceata de caise = 8 lei portia
Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei / 100gr
Placinta cu mere si nuci = 4 lei/ 100 gr