Sambata, 6 februarie 2016

Categories:Oferte

1. Ciorba acra de curcan cu taitei de casa = 9 lei / 400 gr
2. Supa crema de mazare si crutoane cu mac= 9
3. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
4. Ciorba de zarzavat acrita cu bors =9 lei / 400 gr
5. Ciorba de perisoare = 9 lei / 400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Fel principal
1. Cascaval pane cu ficatei de pasare trasi la tigaie cu putin usturoi= 19 lei portia
2. Pitti pana ( ceafa de porc la tigaie, cartofi pai , ou si telemea ) = 25 lei portia
3 . Salata cu piept de pui , branzeturi asortate , sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
4. Saramura din crap romanesc de dunare cu mamaliguta..= 22 lei portia
5. Pastrav prajit (250 gr) servit cu mamaliguta si sos lipovenesc = 24 lei portia
6. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
7. Pui la ceaun , cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
8. Pulpe de pui la gratar cu salata fatoush si lipie libaneza= 19
lei portia
9. Crap romanesc de dunare prajit cu mamaliguta si mujdei = 22 lei portia
10. Tigaie picanta din piept de pui cu lipie calda = 25 lei portia
11. Penne rigate cu brocolli proaspat , morcov baby , ciuperci si crema de trufe
12. Ceafa de porc cu cartofi romanesti si salata de varza = 19 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Clatite cu dulceata de caise = 8 lei portia
Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei / 100gr