Sambata, 23 ianuarie 2016

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 g
2. Ciorba de perisoare = 9 lei/400 gr
3. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 9 lei /400 gr
4. Bors din crap romanesc de dunare = 9 lei / 400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Fel principal
1. Tocanita cu coasta de porc servita cu lipie calda si muraturi asortate = 19 lei portia
2. Crap (300 gr)prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
3. Cascaval pane cu ficatei de pasare trasi la tigaie cu putin usturoi= 19 lei portia
4. Snitel pane din cotlet de porc , catofi aurii si salata de rosii cu telemea= 19 lei
5. Pastrav prajit cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
6. Salata cu piept de pui , branzeturi asortate , sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
7. Ficatei de pui trasi la tigaie serviti cu garnitura de cartofi sotati in unt si usturoi si salata de varza rosie = 19 lei portia
8. Coaste de porc la gratar servite cu cartofi gratinati = 22 lei portia
9. Asortiment de carnuri la tigaie cu sos dulce acrisor servit cu orez basmatti = 19 lei portia
10. Saramura din crap romanesc de dunare cu mamaliguta..= 22 lei portia
11. Tigaie picanta cu pui si lipie cu cascaval = 25 lei portia
12. Pitti panna ( ceafa de porc la tigaie, cartofi pai , ou si telemea) =25 lei portia
13. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete =22 lei
14. Pui la ceaun , cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
15. Pulpe de pui la gratar cu salata fatoush si lipie libaneza= 19 lei portia

Desert :
Tiramisu = 8 lei
Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei /100 gr
Placinta cu dovleac = 4 lei/100 gr