Sambata, 19 martie 2016

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Sambata, 19 martie 2016


Comenzi zilnic între 11:00 si 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe/Ciorbe

Supa de pui a la grec1. Supa greceasca cu linte verde = 9lei / 400 gr
2. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
3. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei/400 gr
4. Ciorba de perisoare = 9 lei / 400 gr
5. Supa de fasole cu bacon (optional) = 9 lei
6. Bors pescaresc din crap cu rosii proaspete = 9 lei 400 gr
7. Ciorba cu ciolan proaspat de porc = 9 lei / 400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie

Fel principal

1. Varza la cuptor servita cu coasta de porc si lipie calda = 19 lei portia
2. Crap romanesc de dunare prajit servit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
3. Salata cu piept de pui, branzeturi asortate, sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
12380428_1167405329959810_1054731105_n4. Pastrav prajit cu mamaliguta, sos lipovenesc cu rosii si usturoi = 19 lei porti
5. Placinta cu spanac, piept de pui pregatit pe gratar si salata de rosii = 19 lei portia
6. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
7. Pui la ceaun, cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
8. File de dorada servit cu legume proaspete sote = 24 lei portia
9. File de salau servit cu cartofi sotati in unt si sos de smantana cu capere = 22 lei portia
10. Salata vesela cu piept de curcan, ananas, mango, avocado, salata verde, ardei gras rosu si dressing special = 18 lei
11. Piept de curcan pe grill servit cu orez negru pregatit cu rosii cherry, ciuperci proaspete si baby spanac si sos de smantana = 22 lei portia
12. Salata cu piept pui si si avocado cu lipie calda si dressing special = 19 lei portia
13. Frigarui de curcan servite cu legume proaspete pregatite pe gratar = 22 lei portia
14. Legume proaspete pregatite pe gratar servite cu cartofi copti in coaja asezonati cu unt, usturoi si ulei de masline = 18 lei portia
15. Saramura de crap romanesc de dunare cu mamaliguta = 22 lei portia
16. Pitti panna (ceafa de porc trasa la tigaie, cartofi pai, ou si telemea) = 25 lei portia
17. Ficatei de pui la tigaie serviti cu piure de cartofi si salata de varza rosie = 19 lei portia
18. File de somon servit cu mix de salate si sos cald de lamaie si unt= 24 lei portia
31-TIRAMISU19. Midii proaspete in sos de vin cu unt si patrunjel verde = 25 lei portia
20. Pui cu creveti la wok, mazare pastai si sos dulce acrisor putin picant= 24 lei portia
21. Pulpe de pui la cuptor pe pat de cartof dulce cu mix de salata orientala = 22 lei portia
22. Plachie de somn cu rosii proaspete si ceapa verde servita cu lipie cu unt si usturoi = 22 lei portia

Desert

Tiramisu = 8 lei
Placinta cu mere si nuci = 4 lei / 100 gr
Clatite cu dulceata = 8 lei / portia
 

Comenzi zilnic între 11:00 si 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

 
* Imagini cu titlu de prezentare