Sambata, 16 ianuarie 2016

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
2.Ciorba de perisoare = 9 lei/ 400 gr
3.Supa crema de legume si crutoane aromate = 9 lei / 400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Fel principal
1. File de somon(150 gr) servit cu mix de salata verde si sos de lamaie = 24 lei portia
2. Pulpa de porc la tava servita cu piure de cartofi cu spanac si sos brun= 19 lei
3. File de dorada(150 gr) cu legume proaspete sote = 24 lei portia
4. Crap (300 gr)prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
5. Cascaval pane cu ficatei de pasare trasi la tigaie cu putin usturoi= 19 lei portia
6. Cordon bleau cu sos pesto si cartofi gratinati = 22 lei portia
7. Salata cu avocado ,rosii cherry si legume proaspete cu dressing dulce acrisor = 18 lei portia
8. Pastrav prajit cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
9 . Salata cu piept de curcan ,branzeturi asortate , sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
10. Iahnie de fasole cu ciolan afumat= 19 lei portia
11. Coaste de porc la gratar servite cu cartofi gratinati = 22 lei portia
12. Asortiment de carnuri la tigaie cu sos dulce acrisor servit cu orez basmatti = 19 lei portia
13. Saramura din crap romanesc de dunare cu mamaliguta..= 22 lei portia
14. Tigaie picanta cu pui si lipie cu cascaval = 25 lei portia
15. Pitti panna ( ceafa de porc la tigaie, cartofi pai , ou si telemea) =25 lei portia
16. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete =22 lei
17. Pui la ceaun , cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
18. Pulpe de pui la gratar cu salata fatoush si lipie libaneza= 19 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei /100 gr
Placinta cu dovleac = 4 lei/100 gr