Recomandarea zilei ~ Miercuri, 14 martie 2018

Categories:Oferte

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe / ciorbe:

1. Ciorbă de perişoare cu legume proaspete =10 lei/350 gr
2. Supă de pui a la grec =10 lei/350 gr
3. Ciorbă rădăuţeană cu pui şi smântână = 10 lei /350 gr
4. Supă gulaş cu antricot de viţel = 10 lei /350 gr
5. Ciorbă de văcuţă cu legume proaspete =10 lei/350 gr
6. Ciorbă cu legume proaspete şi verdeţuri =10 lei/350 gr
7. Supă cremă de legume si crutoane=10 lei/350 gr
8. Ciorbă ardelenească de porc cu smântână =10 lei/350 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă o jumatate de lipie

Meniul zilei = 19 lei

1. Ciorbă de perişoare cu legume proaspete __sau__Supă de pui a la grec
2. Iahnie de fasole cu cârnăciori_sau__Pulpe de pui vânătoreşti şi piure de cartofi

Meniul vegetarian = 19 lei

1. Supă cremă de brocolli şi crutoane cu parmezan__sau__Ciorbă cu gogoşari muraţi
2. Iahnie de fasole şi ardei copţi__sau__Mâncare de praz cu măsline

MENIU PENTRU 2

1. File de somon garnisit cu creveţi , sos de citrice cu sofran si mixt de salată verde = 95 lei
2. Muşchi de vită cu fois gras , cartofi dulci si reducţie cu vin de Porto şi rozmarin = 110 lei
3. Piept de rată gatit sous vide, piure de cartofi cu trufe , reducţie de vin roşu cu piure de mango si portocale si baby spanac = 90 lei
4. Platou cald cu fructe de mare ( creveţi , caracatiţă , langustine, calamar si midii proaspete) = 120 lei
5. Platou cu branzeturi nobile si fructe proaspete = 60 lei ***
**** porţiile sunt pentru două persoane

Recomandarile noastre:

1. Burritos cu carne de vițel sau vegetarian ( rețetă autentică) = 14 lei / 200 gr
2. Piept de rață ( 150 gr) gătit sous vide , piure de cartofi cu cremă de trufe albe și reducție de vin roșu cu portocale_= 35 lei porția
3. Placintă irlandeza cu pui , ciuperci și sos de smântână = 24 lei porția
4. Pipoțele de pui la tigaie , piure de cartofi si salată de varză = 22 lei porția
5. Antricot de vită de Uruguay pregătit in sos de rodii , garnisit cu orez basmatii și paste risonni cu mult patrunjel verde = 35 lei porția
6. Creveți pane cu sos ușor acrișor ( mentă, lămâie , ulei măsline și busuioc verde) = 20 lei /100 gr
7. Lasagna cu sos bolognese = 24 lei porţia
8. Creier pane cu cartofi prăjiţi si sos uşor acrişor = 22 lei porţia
9. Piept de curcan cu orez negru si reductie oţet balsamic = 24 lei
10. Sniţel pane din cotlet de porc cu cartofi prăjiţi , salată de vinete şi roşie nature = 22 lei porţia
11. Ciolan proaspăt de porc gătit cu bere neagră , servit cu piure de cartofi si salată de varză murată= 24 lei porţia

Preparate tradiționale:

1. Ciulama cu pui si ciuperci proaspete , servită cu mămăliguță = 19 lei porția
2. Bulz cu mămăliguță , brânză de burduf , telemea , costiță afumată si ou = 15 lei porția
3. Tochitură dobrogeană cu mămăliguță , ou și branză telemea = 19 lei porția
4. Pomana porcului cu mămăliguță și telemea = 24 lei porția
5. Varză călită cu cârnăciori semiafumaţi si mămăliguţă = 19 lei porţia
6.Sărmăluţe de post cu orez şi ciuperci şi mamaliguţă =16 lei porţia
7. Ardei umpluţi de post ( orez si legume ) si lipie caldă = 16 lei portia

Preparate la grătar:

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
*** o porţie poate cântari in jur de 400-500 gr
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 24 lei porția
3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 24 lei porția
ceafa-de-porc-la-gratar4. Cotlet de porc în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 24 lei porția
5. Muschi de vită pregătit pe jar, servit cu salată proaspată cu avocado si sos de pătrunjel verde cu puţin usturoi = 55 lei porţia
6 .Pulpă dezosată la jar( 240 gr) si salată fatoush = 24 lei porţia
7. Coastă de porc dezosată , cartofi cu usturoi ,parmezan si castraveciori muraţi = 24 lei porţia

Preparate din pește și fructe de mare:

macrou_prajit1. Puteţi comanda si peşte întreg, nefiletat ___ , biban de mare, păstrăv, doradă …pregătit la jar si însoţit de diverse garnituri …preţul este pe suta de grame cântărit după tratamentul termic
2. Crap sălbatic prăjit cu mămăliguţă si mujdei = 24 lei portia
3. Saramură de crap sălbatic mămăliguţă= 24 lei portia
4.Păstrăv prăjit cu mămăliguţă si sos lipovenesc= 24 lei portia
5. File de doradă cu legume la grătar = 24 lei portia
6. File de somon cu salată verde si sos de lămâie cu pătrunjel verde = 24 lei portia
7. Asortiment cu fructe de mare la tigaie ( creveţi decorticaţi , file de somon , file ton , caracatiţă , midii ) cu vin alb , usturoi si pătrunjel verde = 45 lei portia
8. File de ton roşu in crustă de susan , piure de cartofi , alge wakabi si sos de mentă cu lămâie si ulei măsline = 40 lei porţia
9. Doradă roşie la grătar cu salată romana , sos pesto cu mentă şi pătrunjel verde = 45 lei porţia

Preparate la tigaie:

1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 24 lei porția
2. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
3.Tigaie picantă de pui sau din mușchiuleţ de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
4. Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 24 lei porția
5. Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 19 lei porția
6. Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari = 25 lei porția

Salate:

Greek-Salad-small1. Salată cu piept de pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia (350 gr)
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția (350 gr)
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 19 lei porția (300 gr)
4. Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția (300 gr)
5. Salată grecească cu legume proaspete , brânză feta si măsline = 16 lei portia (350 gr)
6. Salată uşoară de cruditaţi a la chef (ţelină , morcov , măr , ananas proaspăt, mango , rodii si baby spanac) = 15 lei porţia (300 gr)
7. Salată bulgărească cu legume proaspete , şuncă praga , ou si brânză ceddar = 16 lei porţia
8. Salată cu ton , porumb dulce , legume proaspete si ou poşat = 18 lei porţia

Desert:

1. Clătite cu dulceață = 8 lei porția (două bucăți)
2. Papanaşi cu smântână si dulceaţă = 12 lei porţia
3. Placintă de dovleac = 4 lei porţia
4. Tiramisu = 8,5 lei porţia

* imagini cu titlu de prezentare

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.