Oferta zilei ~ Luni, 4 iunie 2018

Categories:Oferte

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe / ciorbe:

1. Ciorbă acră de zarzavat cu verdeţuri de sezon = 10 lei /350 gr
2. Supă de pui a la grec =10 lei/350 gr
3. Ciorbă rădăuţeană cu pui şi smântână =10 lei/350 gr
4. Supă de pui cu găluşte =10 lei/350 gr
5. Ciorbă de perişoare cu legume proaspete =10 lei/350 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă o jumatate de lipie

Meniul zilei = 20 lei

1. Ciorbă de perişoare cu legume proaspete__sau__Supă de pui cu găluşte
2. Pulpe de pui vânătoreşti cu piure de cartofi si castraveciori muraţi__sau__Şniţel din cotlet de porc şi cartof copt cu brânză dulce cu mărar

Meniul vegetarian = 20 lei

1. Ciorbă acră de zarzavat cu verdeţuri de sezon
2. Plăcintă cu ciuperci , hrişcă , spanac şi mix de salate

Recomandarile noastre:

1.Piept de rață ( 150 gr) gătit sous vide , piure de cartofi cu cremă de trufe albe și reducție de vin roșu cu portocale_= 35 lei porția
2. Burritos cu carne de vițel sau vegetarian ( rețetă autentică) = 18 lei / 250 gr
3. Creveți decorticati trasi la tigaie in sos de unt si putin usturoi serviti cu lipie calda( preparat usor picant) = 39 lei portia
4. Sandwich cald cu jambon de porc , branza cedar , sos de mustar de dijon cu maioneza , ou ochi si paine integrala cu seminte = 18 lei
5. Placinta irlandeza cu pui , praz si smantana = 24 lei / portia
6. Pastramă de oaie cu mămăliguţă şi gogoşari = 24 lei porţia

Preparate tradiționale romanesti:


1. Ciulama din pulpă de pui dezosatà , ciuperci proaspete si cimbrisor servită cu mămăliguță = 22 lei portia
2. Bulz cu mămăliguță , brânză de burduf , telemea , costiță afumată si ou = 18 lei porția
3. Tochitură dobrogeană din ceafa de porc cu mămăliguță , ou și branză telemea = 24 lei portia

Preparate la grătar:

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
*** o porţie poate cântari in jur de 400-500 gr
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 24 lei porția
ceafa-de-porc-la-gratar3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 24 lei porția
4. Cotlet de porc în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 24 lei porția
5. Muschi de vită pregătit pe jar, servit cu salată proaspată cu avocado si sos de pătrunjel verde cu puţin usturoi = 55 lei porţia
6 .Pulpă dezosată la jar( 240 gr) si salată fatoush = 24 lei porţia
7. Coastă de porc dezosată , cartofi cu usturoi ,parmezan si castraveciori muraţi = 24 lei porţia
8. Antricot de vita tras la tigaie pe pat de salata si dreassing cu mustar frantuzesc si sos soia = 35 lei portia

Preparate din pește și fructe de mare:

macrou_prajitPuteţi comanda si peşte întreg, nefiletat ___ , biban de mare, păstrăv, doradă …pregătit la jar si însoţit de diverse garnituri …preţul este pe suta de grame cântărit după tratamentul termic respectiv 14 lei / 100 gr
1. Saramură de păstrăv cu mămăliguţă=28 lei porţia
2. Păstrăv (250 gr) prăjit cu mămăliguţă si sos lipovenesc= 28 lei portia
3. File de doradă ( 150 gr) cu legume la grătar = 28 lei portia
4. File de somon ( 150 gr) cu salată verde si sos de lămâie cu pătrunjel verde = 28 lei portia
5. Asortiment cu fructe de mare la tigaie ( creveţi decorticaţi , file de somon , , caracatiţă , midii ) cu vin alb , usturoi si pătrunjel verde = 45 lei portia
6. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb , mamaliguta si sos lipovenesc cu rosii prospete, usturoi si patrunjel verde = 24 lei portia

Preparate la tigaie:

1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 24 lei porția
2. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
3.Tigaie picantă de pui sau din mușchiuleţ de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
4. Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 24 lei porția
5. Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 19 lei porția
6. Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari) = 25 lei porția

Salate:

Greek-Salad-small1. Salată cu piept de pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia (350 gr)
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția (350 gr)
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 19 lei porția (300 gr)
4. Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția (300 gr)
5. Salată grecească cu legume proaspete , brânză feta si măsline = 16 lei portia (350 gr)
6. Salată uşoară de cruditaţi a la chef (ţelină , morcov , măr , ananas proaspăt, mango , rodii si baby spanac) = 15 lei porţia (300 gr)
7. Salată bulgărească cu legume proaspete , şuncă praga , ou si brânză ceddar = 16 lei porţia
8. Salată cu ton , porumb dulce , legume proaspete si ou poşat = 18 lei porţia

Desert:

1. Clătite cu dulceață = 8 lei porția (două bucăți)
2. Papanaşi cu smântână si dulceaţă = 12 lei porţia

* imagini cu titlu de prezentare

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.