Oferta zilei ~ Joi, 6 decembrie 2018

Categories:Oferte

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe / ciorbe:

1. Ciorbă de burtă cu ciocănele de porc = 12 lei / 350 gr
2. Ciorbă de vacuta cu legume proaspete = 10 lei / 350 gr
3. Ciorbă cu perisoare si legume proaspete=10 lei /350 gr
4. Ciorbă acra de legume cu spanac și salata verde = 10 lei/ 350 gr
5. Ciorbă acră de pasăre cu tăiţei de casă =10 lei/350 g
6. Bors rosu cu fleica de porc acrita cu zeama de varza = 10 lei / 350 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă o jumatate de lipie

Meniul zilei = 20 lei

1. Bors rosu cu fleica de porc acrit cu zeama de varza __sau__ supa de pasare cu găluște
2. Chifteluțe cu cartofi înăbușiti cu puțin usturoi și gogonele murate__sau__pulpe de pui la cuptor cu vin alb și sos de soya , pilaf și salata verde

Meniul vegetarian = 20 lei

1. Supă cremă de ciuperci și crema de trufe negre , crutoane cu unt __sau __ciorba de legume cu spanac și salata verde
2. Ciulama cu mix de ciuperci prospete și mămăliga coaptă __sau__cous cous cu frigărui de legume proaspete la jar

Recomandarea noastra:

1. Ciorba de burta cu Ciocanele de porc = 12 lei / 350 gr
2. Saramură de biban de mare cu roşii proaspete , mămăliguţă şi usturoi = 35 lei porţia
3. Tarte sărate ( quishe )
— vegetariană cu brânză de capră = 8,5 lei / 150 gr
— cu 4 feluri de brânză = 12 lei / 150 gr
— cu somon , spanac,brânză de capră =12 lei / 150 gr

Din meniul nostru:

1. Snitel parizian din cotlet de porc , cartofi pai , salata de vinete si salata de rosii cu telemea = 24 lei portia
2. Burritos cu carne de vițel sau vegetarian ( rețetă autentică) = 18 lei / 250 gr
3. Creveți decorticati trasi la tigaie in sos de unt si putin usturoi serviti cu lipie calda ( preparat usor picant) = 44 lei portia
4. Piept de rata gatit sous vide , piure de cartofi cu crema de trufe , sos de portocale cu cognac = 40 lei portia
5. Sandwich cald cu jambon de porc , branza cedar , sos de mustar de dijon cu maioneza , ou ochi si paine integrala cu seminte = 18 lei
6. Lasagna cu sos bolognese = 26 lei porţia

Preparate tradiționale romanesti:


1. Ciulama din pulpă de pui dezosatà , ciuperci proaspete si cimbrisor servită cu mămăliguță = 24 lei portia
2. Bulz cu mămăliguță , brânză de burduf , telemea , costiță afumată si ou = 18 lei porția
3. Tochitură dobrogeană din ceafă de porc cu mămăliguță , ou și branză telemea = 24 lei portia
4. Varza calita in cuptor cu coastā de porc dezosată la jar( 200 gr) , lipie sau mamaliguta , ardei iute si cimbrisor proaspat = 24 lei portia
5. Sărmăluțe (8 buc) in foi de varza cu mămăliguța , smântâna și ardei iute = 22 lei portia

Preparate la grătar:

ceafa-de-porc-la-gratar
1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
*** o porţie poate cântari in jur de 400-500 gr
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 28 lei porția
3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 24 lei porția
4. Cotlet de porc (250 gr)în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 24 lei porția
5. Muschi de vită (200gr) pregătit pe jar, servit cu salată proaspată cu avocado si sos de pătrunjel verde cu puţin usturoi = 55 lei porţia
6 .Pulpă dezosată la jar ( 200 gr) si salată fatoush = 24 lei porţia
7. Coastă de porc dezosată ( 200 gr) cartofi cu usturoi , parmezan si castraveciori muraţi = 24 lei porţia
8. Mititei (60gr) = 3.5 lei / buc

Preparate din pește și fructe de mare:

Puteţi comanda si peşte întreg, nefiletat ___ , biban de mare, păstrăv, doradă… pregătit la jar si însoţit de diverse garnituri… preţul este pe cântărit după tratamentul termic respectiv 14 lei / 100 gr
macrou_prajit
1. Păstrăv intreg ( 300 gr) prăjit cu mămăliguţă si sos lipovenesc= 28 lei portia
2. File de doradă ( 150 gr) cu legume la grătar = 30 lei portia
3. File de somon ( 150 gr) cu salată verde si sos de lămâie cu pătrunjel verde = 30 lei portia
4. Asortiment cu fructe de mare la tigaie ( creveţi decorticaţi , file de somon , , caracatiţă , midii ) cu vin alb , usturoi si pătrunjel verde = 45 lei portia
5. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb , mamaliguta si sos lipovenesc cu rosii prospete, usturoi si patrunjel verde = 24 lei portia
6. Saramură de crap cu mămăliguţă = 28 lei porţia
*** varianta cu legume proaspete si sos rosii
sau cu rosii , ardei iute , usturoi si patrunjel verde
7. Crap prăjit cu mămăliguţă şi mujdei = 24 lei porţia
8. Creveti intregi ( 200 gr) cu sos soya serviti cu orez prājit = 45 lei portia

Preparate la tigaie sau wok:


1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 24 lei porția
2. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
3.Tigaie picantă de pui sau din mușchiuleţ de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
4. Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 24 lei porția
5. Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 22 lei porția
6. Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari) = 25 lei porția

Salate:

Greek-Salad-small
1. Salată cu piept de pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia (350 gr)
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția (350 gr)
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 19 lei porția (300 gr)
4. Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția (300 gr)
5. Salată grecească cu legume proaspete , brânză feta si măsline = 16 lei portia (350 gr)
6. Salată uşoară de cruditaţi a la chef (ţelină , morcov , măr , ananas proaspăt, mango , rodii si baby spanac) = 15 lei porţia (300 gr)
7. Salată bulgărească cu legume proaspete , şuncă praga , ou si brânză ceddar = 16 lei porţia
8. Salată cu ton , porumb dulce , legume proaspete si ou poşat = 18 lei porţia

Desert:

1. Papanaşi cu smântână si dulceaţă = 12 lei porţia ( doi papanasi)
2. Clătite cu dulceață = 8 lei porția ( doua buc)
3. Tort de mere cu sos caramel = 7,5 lei porţia
4. Orez cu lapte şi scorţişoară = 6 lei porţia
5. Tiramisu = 8,5 lei porţia

* imagini cu titlu de prezentare

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.