Oferta Zilei ~ Joi, 30 martie 2017

Categories:Oferte

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Super/ciorbe:

1. Ciorba radauteana cu pui si smantana = 9 lei/350 gr
2. Ciorba de perisoare si legume proaspete = 9 lei / 350 gr
3. Supa de pui a la grec cu smantana = 9 lei/ 350 gr
4. Ciorba acra de zarzavat cu stevie si loboda proaspata = 9 lei/350 gr
5. Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon = 9 lei / 350 gr
6. Supa crema de dovleac cu telina si cardamon= 9 lei /350 gr
7. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei/ 350 gr
8. Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon = 9 lei /350 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Meniul zilei (post) = 18 lei

1. Ciorba de perisoare ___ sau__ ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon
2. Pui la ceaun cu rozmarin , cartofi cu rozmarin sau mamaliguta

Meniul zilei vegetarian = 18 lei

1. Supa crema de mazare si crutoane cu mac ___sau __ ciorba acra de zarzavat cu stevie, loboda si leustean verde
2. Platou vegetarian cu dovlecei pane , cartofi pai , zacusca de legume si ardei copti

Recomandările noastre:

1. Lasagna cu sos bologness , gratinată în cuptor = 22 lei porția
pastrama-de-oaie-la-gratar2. Pastrama de oaie cu mamaliguta, telemea si gogosari = 24 lei portia
3. Pipotele si inimi de pui la tigaie cu usturoi , piure de cartofi cu unt si salata de varza rosie = 19 lei portia
4. Muschi de vita gatit sous vide servit cu garnitura de cartofi copti cu rozmarin si sos gorgonzola si piper verde = 50 lei portia
5. Piept de rata gatit sous vide , piure de cartofi cu crema de trufe albe si reductie de vin rosu cu portocale_= 35 lei portia
6. File de somon ,dovlecei zuchinni si piure de morcov cu cardamon = 35 lei portia
7. File de cod alb ( 150 gr) gatit sous vide , cu lamaie .ulei masline si ghimbir servit cu mix de salata verde si avocado = 24 lei portia
8. Tagliatele cu creveti si baby spanac in crema de unt , usturoi si lamaie = 26 lei portia

Preparate tradiționale:

1. Tochitură dobrogeană de porc cu ciuperci proaspete, mămăliguță, ou și telemea = 19 lei porția
2. Pulpa de rata pe varza calita la cuptor servita cu mamaliguta coapta sau lipie calda si ardei iute = 19 lei portia
3. Bulz cu mamaliguta , branza de burduf , telemea , costita afumata si ou = 15 lei portia
4. Tocanita de cartofi cu coasta de porc si gogosari murati = 19 lei portia
5. Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta si ardei iute = 18 lei portia

Preparate la grătar:

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 24 lei porția
3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 24 lei porția
ceafa-de-porc-la-gratar4. Cotlet de porc în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 24 lei porția
5. Piept de curcan (200g) la grătar servit cu orez negru, ciuperci proaspete și sos de smântână cu cremă balsamică = 24 lei
6. Muschi de vita pregatit pe jar, servit cu salata proaspata cu avocado si sos de patrunjel verde cu putin usturoi = 55 lei portia
7. Pulpa dezosata la jar( 240 gr) si salata fatoush = 20 lei portia
8. Mititei la jar = 3 lei buc

Preparate din pește și fructe de mare:

1. Crap românesc de Dunăre prăjit servit cu mămăliguță și mujdei de usturoi = 22 lei porția
macrou_prajit2. File de păstrăv (200g) în crustă de fulgi de porumb servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii proaspete, usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
3. File de doradă proaspătă (200 gr ) servită cu legume proaspete sote și sos de lămâie cu unt și pătrunjel = 24 lei portia
4. Saramură de crap cu legume coapte și mămăliguță = 24 lei porția
5. Păstrăv prăjit servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii și usturoi = 24 lei portia
6. File de somon( 120gr) cu salată verde și sos de lămâie cu usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
7. Guvizi prajiti(200 gr) , tavaliti prin malai , serviti cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
8. Puteti comanda si peste intreg, nefiletat ___dorada regala , biban de mare, pastrav__ pregatit la jar si insotit de diverse garnituri …pretul este pe suta de grame cantarit dupa tratamentul termic

Preparate la tigaie:

1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei porția
2. Ciulama cu pui și ciuperci proaspete servită cu mămăliguță coaptă = 19lei porția
3. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
4. Tigaie picantă de pui sau din mușchiulet de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
5. Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 24 lei porția
6. Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 19 lei porția
7. Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari = 25 lei porția
8. Creveti pane ( 150 gr) serviti cu orez prajit si sos usor picant cu ceapa verde , ghimbir si
soya sos = 30 lei portia

Salate:

Greek-Salad-small1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia( 350 gr)
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția( 350 gr)
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 18 lei porția( 300 gr)
4. Salată cu ton = 18 lei porția( 350 gr)
5. Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția( 300 gr)
6. Salata greceasca cu legume proaspete , branza feta si masline = 16 lei portia(350 gr)
7. Salata usoara de cruditati a la chef ( telina , morcov, mar , ananas proaspat, mango , rodii si baby spanac) = 15 lei portia (300 gr)
8. Salata bulgareasca cu legume proaspete , sunca praga , ou si branza ceddar = 16 lei portia

Desert:

1. Clătite cu dulceață = 8 lei porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei porția (2 papanași)
3. Orez cu lapte și baton de scorțișoară = 6 lei porția
4. Tort de mere și sos caramel = 6 lei porția
5. Placinta cu dovleac= 4 lei/100 gr

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

 
 

*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.