Miercuri, 8 aprilie 2015

Categories:Oferte

1. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei
2. Ciorba de perisoare cu leustean verde = 9 lei
3. Supa de pui a la grec = 9 lei
4. Supa de fasole (optional bacon) = 9 lei
5. Ciorba de burta cu ciocanele = 10 lei
6. Ciorba de stevie cu legume proaspete = 8 lei
*** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Supa fasole (optional bacon)
2. Snitel parizian din cotlet de porc servit cu cartofi aurii la cuptor
** in pretul meniului aveti incluse si doua cornuri

Meniul zilei vegetarian
1. Supa fasole
2. Sarmalute de post cu orez si ciuperci

FEL PRINCIPAL
1. Sarmalute de post cu orez si ciuperci servite cu lipie calda =14 lei
2. Cascaval pane cu ficatei pasare la tigaie = 18 lei portia
3. Sarmalute cu carne in foi de varza cu mamaliguta = 16 lei portia
4. Salata cu leguminoase si baby spanac servita cu lipie cu sos de rosii si busuioc proaspat = 18 lei portia
5. Snitel din cotlet porc cu garnitura de cartofi aurii la cuptor si salata de rosii cu telemea = 18 lei portia
6. Pastrav in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 19 lei portia
7. File de dorada servit cu cartofi sote,lamaie si spanac proaspat = 22 lei portia
8. Pastrav la gratar cu sos de lamaie si mix de salata verde = 25 lei portia
9. Somon (200 gr) la gratar cu legume proaspete la gratar = 25 lei portia
10. Ciulama post cu mix de ciuperci si mamaliguta = 18 lei portia
12. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda = 18 lei
13. Saramura de crap romanesc de dunare cu mamaliguta = 22 lei
14. Ciuperci proaspete sote, fasole pastai si orez basmatti = 16 lei portia (post)
15. Mancare de stevie, cartofi la cuptor si lipie cu rosii si usturoi = 16 lei portia

DESERT
1. Placinta cu mere si nuci = 4 lei / 100 gr
2. Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei / 100 gr
3. Tiramisu = 8 lei / 150 gr
4. Clatite cu dulceata = 8 lei portia