Miercuri, 30 decembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /
2. Ciorba de perisoare = 9 lei / 400 gr
3. Supa crema de mazare si crutoane cu mac = 9 lei/400
4. Bors de crap romanesc de dunare = 9 lei /400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie cald

Meniul zilei
1. Ciorba de pasare cu taitei
2. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei

Fel Principal :
1. Pulpa de porc la tava servita cu cartofi taranesti si salata de varza murata =19lei portia
2. Piept de curcan cu garnitura de orez negru , ciuperci proaspete , porumb si rosii cherry = 22 lei portia
3. Frigarui haiducesti cu ceafa de porc si organe (ficat , rinichi) servite cu cartofi pai = 19 lei portia
4. Crap (300 gr)prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
5. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
6. Tocanita cu coasta de porc si muraturi = 19 lei portia
7. Salata cu avocado ,rosii cherry si legume proaspete cu dressing dulce acrisor = 18 lei portia
8. Midii proaspete ( 400 gr) in vin alb , rosii si patrunjel verde…25 lei portia
9 . Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta = 14 lei portia
10. File de dorada pe grill cu salata verde , lamaie si dressing special = 24 lei
11. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb servit cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
12. Asortiment de carnuri la tigaie cu sos dulce acrisor servit cu orez basmatti = 19 lei portia
13. Saramura din crap romanesc de dunare cu mamaliguta..= 22 lei portia
14.Tigaie picanta cu pui si lipie cu cascaval = 25 lei portia
15. Pitti panna ( ceafa de porc la tigaie, cartofi pai , ou si telemea) =25 lei portia
16. Piftie de porc cu lipie calda = 12 lei portia
17. Pui la ceaun cu mamaliguta = 19 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Placinta cu mere si nuci = 4 lei /100 gr