Miercuri, 24 februarie 2016

Categories:Oferte

52d59621666671. Ciorba acra de curcan cu taitei de casa = 9 lei/400gr
2. Ciorba de perisoare = 9 lei / 400 gr
3. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
4. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 9 lei / 400 gr
5. Supa greceasca de linte verde = 9 lei / 400 gr
6. Supa crema de mazare cu menta si crutoane cu mac = 9 lei/ 400 ge
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie

Meniul zilei = 18 lei
1. Ciorba acra de curcan cu taitei de casa
2. Escalop de porc cu ciuperci si piure de cartofi

Meniul zilei vegetarian = 18
1.Supa crema de mazare cu menta si crutoane cu mac
2. Ciulama cu mix de ciuperci si mamaliguta

Fel principal
escalop-de-porc-cu-ciuperci-si-piure-de-cartofi1. Piept de pui pe gratar servit cu placinta de spanac si salata de rosii = 19 lei
2. File de somon pe grill servit cu salata verde si lamaie = 24 lei portia
3. Salata cu piept de pui , branzeturi asortate , sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
4. Pastrama cu mamaliguta , telemea si gogosari = 22 lei
5. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb ( 250 gr) servit cu mamaliguta si sos lipovenesc = 24 lei portia
6. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
7. Pui la ceaun , cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
8. File de dorada servit cu legume proaspete sote = 24 lei portia
9. Crap romanesc de dunare prajit cu mamaliguta si mujdei = 22 lei portia
10. Coasta de porc la gratar servita cu garnitura de varza la cuptor = 19 lei portia
11. Piept de curcan pe grill servit cu orez negru pregatit cu rosii cherry , ciuperci proaspete si baby spanac si sos de smantana = 22 lei portia
12. Salata cu piept pui si si avocado cu lipie calda si dressing special = 19 lei portia
13. Frigarui de curcan servite cu legume proaspete pregatite pe gratar = 22 lei portia
14. Legume proaspete pregatite pe gratar servite cu cartofi copti in coaja asezonati cu unt, usturoi si ulei de masline = 18 lei portia
15. Mancare de urzici cu ou si mamaliguta = 18 lei portia
placinta-cu-branza-dulce-si-stafide16. Salata boeuf servita cu pulpe de pui la gratar si castraveciori murati= 18 lei portia
17. Rasol de vita cu legume proaspete si hrean = 22 lei portia
18. Calamari pane serviti cu sos de lamaie , usturoi si busuioc verde = 22 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Clatite cu dulceata de caise = 8 lei portia
Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei / 100gr
Placinta cu mere si nuci = 4 lei/ 100 g