Miercuri, 23 martie 2016

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Miercuri, 23 martie 2016


Comenzi zilnic între 11:00 si 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Super/Ciorbe

supa-cremoasa-de-fasole-boabe1. Supa de fasole cu bacon (optional) = 9lei / 400 gr
2. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
3. Ciorba de pasare cu taitei = 9 lei/400 gr
4. Ciorba de perisoare = 9 lei / 400 gr
5. Ciorba de zarzavat cu legume proaspete si verdeturi de primavara = 9 lei /400 gr
6. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 9 lei / 400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie

Meniul zilei = 18 lei

1. Supa de fasole cu bacon
2. Pulpe de pui vanatoresti servite cu piure de cartofi

Meniul zilei vegetarian = 18 lei

1. Supa de fasole
2. Ciuperci proaspete sote, orez sarbesc si salata cu verdeturi de primavara

Fel principal

pulpe-pui-vanatoresti-cu-piure1. Pulpe de pui vanatoresti, piure de cartofi si salata de varza rosie = 19 lei portia
2. Salata cu piept de pui, branzeturi asortate, sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
3. Pastrav prajit cu mamaliguta, sos lipovenesc cu rosii si usturoi = 19 lei porti
4. Placinta cu spanac, piept de pui pregatit pe gratar si salata de rosii = 19 lei portia
5. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
6. Pui la ceaun, cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
7. File de dorada servit cu legume proaspete sote = 24 lei portia
8. File de salau servit cu cartofi sotati in unt si sos de smantana cu capere =22 lei portia
9. Salata vesela cu piept de curcan, ananas, mango, avocado, salata verde, ardei gras rosu si dressing special = 18 lei
10. Piept de curcan pe grill servit cu orez negru pregatit cu rosii cherry, ciuperci proaspete si baby spanac si sos de smantana = 22 lei portia
11. Salata cu piept pui si si avocado cu lipie calda si dressing special = 19 lei portia
12. Frigarui de curcan servite cu legume proaspete pregatite pe gratar = 22 lei portia
13. Legume proaspete pregatite pe gratar servite cu cartofi copti in coaja asezonati cu unt, usturoi si ulei de masline = 18 lei portia
14. Saramura de crap romanesc de dunare cu mamaliguta = 22 lei portia
15. Pitti panna (ceafa de porc trasa la tigaie, cartofi pai, ou si telemea) = 25 lei portia
16. Ficatei de pui la tigaie serviti cu piure de cartofi si salata de varza rosie = 19 lei portia
placinta-cu-branza-dulce-si-stafide17. File de somon servit cu mix de salate si sos cald de lamaie si unt= 24 lei
18. Pui cu creveti la wok, mazare pastai si sos dulce acrisor putin picant= 24 lei portia
19. Lasagna cu pui gratinata in cuptor = 19 lei portia
20. Guvizi proaspeti tavaliti prin malai , rumeniti bine in tigaie ,serviti cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia

Desert

1. Tiramisu = 8 lei / 150 gr
2. Creme brulee = 4 lei /150 gr
3. Placinta cu mere si nuci = 4 lei/ 100 gr
4. Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei/100 gr
 
* Imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 11:00 si 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00