Miercuri, 23 decembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de vacuta =9 lei / 400gr
3. Ciorba de perisoare = 9 lei / 400 gr
4. Supa crema de mazare si crutoane cu mac = 9 lei / 400 gr
5. Ciorba de zarzavat cu bors si leustean verde = 9 lei/400 gr
6. Ciorba argeseana cu afumatura dreasa cu ou = 9 lei / 400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Ciorba argeseana cu afumatura dreasa cu ou
2. Pulpe de pui si cartofi la cuptor cu lamaie si oregano

Meniul zilei vegetarian
1. Ciorba de zarzavat cu bors si leustean verde
2. Paste cu brocolii , ciuperci proaspete , morcov baby si crema de trufe

Fel Principal :
1. Ciulama cu pui , ciuperci proaspete si mamaliguta = 18 lei portia
2. Piept de curcan cu garnitura de orez negru , ciuperci proaspete , porumb si rosii cherry = 22 lei portia
3. Pastrama de oaie (250 gr)cu mamaliguta si muraturi asortate = 22 lei portia
4. Pui(300 gr) la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
5. Crap (300 gr)prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
6. Fasole pastai , ciuperci proaspete sote , rosii cherry si orez basmatti gatit cu ulei trufe= 18 lei portia
7. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
8. Salata cu dovleac copt , rosii cherry , baby spanac , rodii . avocado si crutoane calde de paine cu seminte = 16 lei portia
9. Lasagna cu piept de pui gratinata in cuptor…= 19 lei portia
10. Salata cu avocado ,rosii cherry si legume proaspete cu dressing dulce acrisor = 18 lei portia
11. Midii proaspete ( 400 gr) in vin alb , rosii si patrunjel verde…24 lei portia
12 . Pitti panna (300 gr ceafa de porc la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari) = 25 lei portia
13. File de dorada pe grill cu salata verde , lamaie si dressing special = 24 lei
15. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb servit cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
16. Asortiment de carnuri la tigaie cu sos dulce acrisor servit cu orez basmatti = 19 lei portia
17. Saramura din crap romanesc de dunare cu mamaliguta..= 22 lei portia
18. Paste cu brocolli , ciuperci proaspete , morcovi baby si crema de trufe(post) = 16 lei portia

Desert:
Tiramisu = 8 lei /150 gr
Clatite cu dulceata = 8 lei portia
Placinta cu mere si nuci = 4 lei / 100gr