Miercuri, 19 august 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba din ciolan proaspat de porc dreasa cu ou = 9 lei 400 gr
3. Ciorba de perisoare = 9 lei/400 gr
4. Supa crema de mazare si crutoane cu mac = 9 lei /400 gr
*** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei 18 lei
1. Ciorba de perisoare
2. Iahnie de fasole cu ceafa de porc afumata

Meniu vegetarian
1. Supa crema de mazare si crutoane cu mac
2. Ciulama din mix de ciuperci(champinions, pleurothus, galbiori) cu mamaliguta

Fel Principal :
1. Iahnie de fasole cu ceafa de porc afumata si salata de ardei copti = 18 lei portia
2. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
3. File de dorada(150 gr) cu salata verde si dressing cu ulei masline , lamaie si usturoi = 22 lei portia
4. Pulpe de pui dezosata( 250gr) la gratar , lipie cu usturoi si salata fatoush = 19 lei portia
5. Snitel din cotlet de porc( 150 gr) / cartofi pai si salata de rosii cu telemea = 18 lei portia
6. File de somon(150 gr) cu legume proaspete sote = 22 lei
7. Pulpa de berbecut la cuptor si orez cu linte verde = 19 lei portia
8. Piept de rata cu ghimbir si taitei noodless =18 lei portia
9. Frigarui de curcan( 250 gr) cu salata mediteraneana = 19 lei portia
10. Ciulama din mix de ciuperci(champinions, pleurothus, galbiori) cu mamaliguta = 16 lei portia ( produs vegetarian)
11. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
12. Lasagna de pui = 18 lei portia
13. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari0 = 22 lei portia
14. Pastrav (150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
15. Mazare cu pui si rosii proaspete si salata de varza = 18 lei portia

Desert
Tiramisu= 8 lei portia
Placinta cu branza dulce si stafide 4 lei/ 100 gr
Placinta cu mere si nuci = 4 lei/ 100 gr