Miercuri, 18 noiembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Supa de fasole (optional bacon) = 9 lei /400 gr
3. Ciorba cu perisoare = 9 le/400gr
4. Ciorba acra din ciolan proaspat de porc = 9 lei/400 gr
5. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru = 9 lei /400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei = 18 lei
1. Supa de fasole cu bacon
2. Pulpa de porc la tava cu cartofi taranesti

Meniul zilei vegetarian = 18 lei (post )
1 .Supa de fasole (post)
2. Salata cu avocado, baby spanac si legume proaspete

Fel Principal :
1. Ciolan proaspat la cuptor cu bere neagra servit cu piure de cartofi si salata de varza murarata = 24 lei portia
2. Pulpa de porc la tava cu cartofi taranesti ,ciuperci sote si sos brun = 19 lei portia
3. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
4. Salata cu avocado, baby spanac si legume proaspete (post)
5. Pui la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
6. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
7. Salata cu pui , avocado si dressing special = 18 lei portia
8. Pastrama cu mamaliguta si muraturi asortate = 22 lei portia
9. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
10. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
11. Frigarui de pui si salata mediteraneana cu legume proaspete si ananas = 18 lei portia
12. Snitel din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
13. Burritos vegetarian cu fasole rosie , avocado si rosii proaspete = 16 lei portia
14. File de dorada cu legume prospete sotate in ulei de masline ,ghimbir si putin usturoi = 24 lei portia
15. Tagliatele cu pancetta , morcov baby ciuperci proaspete ,smantana si parmezan = 18 lei portia
16.Lasagna cu sos bolognez servita cu salata verde si castraveti cu crema balsamica = 18 lei portia
17.File de pastrav in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei
18 .Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 22 lei portia

Desert:
Clatite cu dulceata = 8 lei portia (doua bucati)
Tiramisu = 8 lei /150 gr
Creme broulee =4 lei /100 gr