Miercuri, 16 decembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de vacuta =9 lei / 400gr
3. Ciorba de perisoare = 9 lei / 400 gr
4. Supa de fasole (optional bacon) = 9 lei /400gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Supa de fasole cu bacon
2. Pitti panna (ceafa de porc trasa la tigaie, cartofi pai ,ou si telemea)

Meniul zilei vegetarian
1. Supa de fasole
2. Cascaval pane, cartofi pai si salata de rosii

Fel Principal :
1. Cascaval pane , ficatei de pasare si cartofi pai = 24 lei portia
2. Piept de curcan cu garnitura de orez negru , ciuperci proaspete , porumb si rosii cherry = 22 lei portia
3. Pastrama de oaie (250 gr)cu mamaliguta si muraturi asortate = 22 lei portia
4. Pui(300 gr) la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
5. Piept de pui la gratar , placinta cu spanac si salata de rosii cu branza = 19 lei portia
6. Fasole pastai , ciuperci proaspete sote , rosii cherry si orez basmatti gatit cu ulei trufe= 18 lei portia
7. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
8. Salata cu dovleac copt , rosii cherry , baby spanac , rodii si crutoane calde de paine cu seminte = 16lei portia
9. File de dorada cu legume prospete sotate in ulei de masline ,ghimbir si putin usturoi = 24 lei portia
10. Salata cu avocado ,rosii cherry si legume proaspete cu dressing dulce acrisor = 18 lei portia
11. Tigaie picanta cu piept de pui (300 gr)si lipie calda = 25 lei portia
12. Pitti panna (300 gr ceafa de porc la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari) = 25 lei portia
13. File de somon cu salata verde si dressing special = 24 lei
15. Rasol de vita cu legume proaspete si hrean = 22 lei portia
16. Asortiment de carnuri la tigaie cu sos dulce acrisor servit cu orez basmatti = 19 lei portia
17. Placinta cu spanac servita cu salata greceasca si masline = 18 lei portia

Desert:
Tiramisu = 8 lei /150 gr
Clatite cu dulceata = 8 lei portia
Placinta cu dovleac = 4 lei / 100gr