Miercuri, 12 august 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de vacuta cu legume prospete = 9 lei/400 gr
3. Ciorba de perisoare = 9 lei/400 gr
4. Supa turceasca de linte rosie cu menta si coriandru = 9 lei
*** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei = 18 lei
1. Ciorba de perisoare
2. Pulpe de pui la cuptor cu pilaf si salata verde

Meniu vegetarian
1. Supa turceasca de linte rosie cu menta si coriandru
2. Ciulama din mix de ciuperci cu mamaliguta

Fel Principal :
1. Midii proaspete in sos de vin alb cu unt , patrunjel verde si lipie calda = 25 lei portia/500 gr
2. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda = 18 lei
( lipie inclusa)
3. File de dorada(150 gr) cu salata verde si dressing cu ulei masline , lamaie si usturoi = 22 lei portia
4. Pulpe de pui dezosata( 250gr) la gratar , lipie cu usturoi si salata fatoush = 19 lei portia
5. Snitel din cotlet de porc( 150 gr) / cartofi pai si salata de rosii cu telemea = 18 lei portia
6. File de somon(150 gr) cu legume proaspete sote = 22 lei
7. Pui la ceaun cu mamaliguta si cartofi prajiti = 18 lei portia
8. Pulpe de pui la cuptor cu pilaf si salata verde =18 lei portia
9. Frigarui de curcan( 250 gr) cu salata mediteraneana = 19 lei portia
10. Ciulama din mix de ciuperci cu mamaliguta = 16 lei portia
11. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
12. Aripioare de pui cu ghimbir servite cu orez prajit = 18 lei portia
13. Rata la cuptor cu varza calita si mamaliguta = 18 lei portia
14. Pastrav (150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
15. Fasole pastai si ciuperci proaspete sote servite cu pilaf turcesc ( post) = 16 lei portia
16. Saramura de crap(300 gr) romanesc de Dunare cu mamaliguta = 22 lei portia

Desert
Tiramisu= 8 lei portia
Placinta cu branza dulce si stafide 4 lei/ 100 gr
Placinta cu mere si nuci = 4 lei/ 100 gr