Meniul Zilei ~ Marti, 28 noiembrie 2017

Categories:Oferte

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe / ciorbe:

1. Supa crema de dovleac cu arome orientale = 10 lei /350 gr
2. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 10 lei / 350 gr
3. Ciorba radauteana cu pui si smantana=10 lei / 350 gr
4. Supa de pui a la grec=10 lei/350 gr
5. Ciorba cu ciolan proaspat de porc dreasa cu ou = 10 lei/350 gr
6 Ciorba de pasare cu taitei de casa= 10 lei /350 gr
7. Ciorba de burta cu ciocanele de porc=10 lei /350 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă o jumatate de lipie

Meniul zilei = 19 lei

1. Supa de pui a la grec __sau__ ciorba de perisoarecu legume proaspete
2. Frigarui de porc la jar servite cu orez sarbesc __sau__ sarmalute cu mamaliguta

Meniul vegetarian = 19 lei

1. Supa crema de telina cu dovlecei __sau__ ciorba acra de zarzavat cu verdeturi
2. Orez sarbesc, ciuperci proaspete sote si salata verde__sau__varza la cuptor cu mamaliguta

Recomandarile noastre:

1. Burritos cu carne de vitel sau vegetarian ( reteta autentica) = 14 lei / 200 gr
2. Piept de rata (150 gr) gatit sous vide , piure de cartofi cu crema de trufe albe si reductie de vin rosu cu portocale_= 40 lei portia
3. Tagliatele cu creveti si baby spanac in crema de unt , usturoi si lamaie = 26 lei portia
4. Placinta irlandeza cu pui , ciuperci si sos de smantana = 24 lei portia
5. Paste cu somon proaspat si somon afumat , usor picante = 28 lei portia
6. Pipotele de pui la tigaie , piure de cartofi si salata de varza = 22 lei portia
7. Pastrama de oaie cu mamaliguta , telemea si gogosari = 24 lei portia
8. Flori de dovlecel umpluti cu crema de branza in crusta tempura = 25 lei portia

Preparate tradiționale:

1. Ciulama cu pui si ciuperci proaspete servita cu mamaliguta = 19 lei
2. Bulz cu mamaliguta , branza de burduf , telemea , costita afumata si ou = 15 lei
3. Tochitura dobrogeana cu mamaliguta , ou si branza telemea = 19 lei portia
4. Varza murata calita la cuptor cu pulpa de rata = 22 lei portia
5. Sarmalute de post cu orez si ciuperci = 14 lei portia

Preparate la grătar:

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 24 lei porția
3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 24 lei porția
ceafa-de-porc-la-gratar4. Cotlet de porc în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 24 lei porția
5. Muschi de vita pregatit pe jar, servit cu salata proaspata cu avocado si sos de patrunjel verde cu putin usturoi = 55 lei portia
6 .Pulpa dezosata la jar( 240 gr) si salata fatoush = 20 lei portia
7. Mititei la jar cu mustar = 3 lei buc
8. Coasta de porc dezosata , cartofi cu usturoi ,parmezan si castraveciori murati = 24 lei portia

Preparate din pește și fructe de mare:

macrou_prajit1. Puteti comanda si peste intreg, nefiletat ___ , biban de mare, pastrav, dorada …pregatit la jar si insotit de diverse garnituri …pretul este pe suta de grame cantarit dupa tratamentul termic
2. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei=24 lei portia
3.Pastrav prajit cu mamaliguta si sos lipovenesc=24 lei portia
4. File de dorada cu legume la gratar = 24 lei portia
5. File de somon cu salata verde si sos de lamaie cu patrunjel verde = 24 lei portia
6. Asotiment cu fructe de mare la tigaie creveti decorticati , file de somon , file ton , caracatita , midii ) cu vin alb , usturoi si patrunjel verde = 45 lei portia
7. Icre de stiuca , lipie pe vatra , ceapa rosie = 40 lei ( 50 gr)

Preparate la tigaie:

1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei porția
2.Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
3.Tigaie picantă de pui sau din mușchiulet de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
4.Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 24 lei porția
5.Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 19 lei porția
6.Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari = 25 lei porția

Salate:

Greek-Salad-small1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia (350 gr)
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția (350 gr)
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 18 lei porția (300 gr)
4.Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția (300 gr)
5.Salata greceasca cu legume proaspete , branza feta si masline = 16 lei portia (350 gr)
6.Salata usoara de cruditati a la chef (telina , morcov, mar , ananas proaspat, mango , rodii si baby spanac) = 15 lei portia (300 gr)
7.Salata bulgareasca cu legume proaspete , sunca praga , ou si branza ceddar = 16 lei portia
8.Salata cu ton ,porumb dulce , legume proaspete si ou posat = 18 lei portia

Desert:

1. Clătite cu dulceață = 8 lei porția (două bucăți)
2. Papanasi cu smantana si dulceata = 10 lei portia
3. Pacinta de dovleac= 4 lei /100 gr
4. Orez cu lapte cu vanilie si scortisoara = 6 lei portia
5. Tiramisu= 8 lei portia

* imagini cu titlu de prezentare

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.