Meniul Zilei ~ Luni, 14 august 2017

Categories:Oferte

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe / ciorbe:

1. Ciorba acra de pasare cu taitei de casa = 9 lei/ 350 gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei /350 gr
3. Ciorba radauteana cu pui si smantana = 9 lei /350 gr
4. Ciorba acra cu spanac , legume proaspete
si iaurt = 9 lei / 350 gr
5. Ciorba cu ciolan proaspat de porc dreasa cu ou = 9 lei / 350 gr
6. Supa gulas de vitel cu galuste de cartofi = 9 lei / 350 gr
7. Supa crema de mazare si crutoane cu mac = 9 lei/ 350 gr
8. Ciorba de zarzavat cu legume proaspete = 9 lei / 350 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă o jumatate de lipie

Meniul zilei = 18 lei

1. Ciorba de pasare cu taitei de casa__ sau __ ciorba cu ciolan proaspat de porc dreasa cu ou
2. Frigarui din pulpa de curcan si cartofi copti trasi la tigaie cu rosii si usturoi __sau__asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti

Meniul vegetarian = 18 lei

1. Supa crema de mazare si crutoane cu mac __sau __ ciorba acra cu spanac , legume proaspete si iaurt
2. Frigarui cu legume proaspete si cartofi copti trasi la tigaie cu rosii si usturoi __ sau__ mancare cu vinete , ciuperci si ardei copti servita cu cartofi prajiti , patrunjel verde si parmezan

Recomandarile noastre:

1. Pfeffersteak ( antricot de vita de Uruguay) , piure de cartofi cu spanac proaspat si sos demi glace = 50 lei portia
2. Piept de rata (150 gr) gatit sous vide , piure de cartofi cu crema de trufe albe si reductie de vin rosu cu portocale_= 35 lei portia
3. Tagliatele cu creveti si baby spanac in crema de unt , usturoi si lamaie = 26 lei portia
4. Snitel pane din cotlet de porc , cartofi pai , salata de vinete si salata de rosii cu telemea = 22 lei portia
5. Vrabioara de vita de Uruguay (200 gr) gatita sous vide , cartofi noi copti si sos brun spaniol = 55 lei portia
6. Lasagna cu sos bolognese = 22 lei portia
7. Tagliatele cu somon proaspat si somon afumat , usor picante = 22 lei portia

Preparate tradiționale:

1. Ciulama cu pui si ciuperci proaspete servita cu mamaliguta = 19 lei
2. Bulz cu mamaliguta , branza de burduf , telemea , costita afumata si ou = 15 lei
3. Tochitura dobrogeana cu mamaliguta , ou si branza telemea = 19 lei portia
4. Varza calita cu carnaciori = 19 lei portia

Preparate la grătar:

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 24 lei porția
3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 24 lei porția
ceafa-de-porc-la-gratar4. Cotlet de porc în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 24 lei porția
5. Muschi de vita pregatit pe jar, servit cu salata proaspata cu avocado si sos de patrunjel verde cu putin usturoi = 55 lei portia
6. Pulpa dezosata la jar( 240 gr) si salata fatoush = 20 lei portia

Preparate din pește și fructe de mare:

macrou_prajit1. Puteti comanda si peste intreg, nefiletat ___ , biban de mare, pastrav, dorada …pregatit la jar si insotit de diverse garnituri …pretul este pe suta de grame cantarit dupa tratamentul termic
2.File de pastrav in crusta de fulgi de porumb , mamaliguta si sos lipovenesc = 24 lei portia
3. Păstrăv prăjit servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii și usturoi = 24 lei portia
4. File de dorada( 120 gr) la jar cu legume proaspete sote = 24 lei /portia
5. Crap românesc de Dunăre prăjit servit cu mămăliguță și mujdei de usturoi = 22 lei porția
6. Saramură de crap cu legume coapte și mămăliguță = 24 lei porția

Preparate la tigaie:

1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei porția
2. Ciulama cu pui și ciuperci proaspete servită cu mămăliguță coaptă = 19lei porția
3. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
4. Tigaie picantă de pui sau din mușchiulet de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
5. Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 24 lei porția
6. Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 19 lei porția
7. Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari = 25 lei porția

Salate:

Greek-Salad-small1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia (350 gr)
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția (350 gr)
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 18 lei porția (300 gr)
4. Salată cu ton = 18 lei porția (350 gr)
5. Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția (300 gr)
6. Salata greceasca cu legume proaspete , branza feta si masline = 16 lei portia (350 gr)
7. Salata usoara de cruditati a la chef (telina , morcov, mar , ananas proaspat, mango , rodii si baby spanac) = 15 lei portia (300 gr)
8. Salata bulgareasca cu legume proaspete , sunca praga , ou si branza ceddar = 16 lei portia
9. Salata cu ton porumb dulce si ou posat = 18 lei portia
10. Salata cu somon si orez salbatic = 18 lei portia

Desert:

1. Clătite cu dulceață = 8 lei porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei porția (2 papanași)
3. Tort de mere cu nuci si sos caramel = 6 lei / 100 gr
4. Orez cu lapte si scortisoara = 6 lei

* imagini cu titlu de prezentare

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.