Marti, 8 septembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/400 gr
3. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei/ 400gr
4. Supa crema de linte cu menta si coriandru = 9 lei /400 gr
*** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei – 18 lei
1. Ciorba de pasare cu taitei de casa
2. Escalop de porc cu ciuperci proaspete si piure de cartofi

Meniul zilei vegetarian – 18 lei
1. Supa crema de telina cu dovlecei si smantana
2. Penne rigate cu brocolli si morcov baby si sos de trufe
*** in pretul meniului aveti incluse si doua cornuri proaspete

Fel Principal :
1. Escalop de porc cu ciuperci proaspete , piure de cartofi si salata de varza = 18 lei
2. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
3. Ceafa de porc la gratar cu cartofi pai si salata taraneasca = 19 lei portia
4. Pulpe de pui dezosata( 250gr) la gratar , lipie cu usturoi si salata fatoush = 19 lei portia
5. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
6. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote= 22 lei portia ( produs vegetarian)
7. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
8. Gnnochi de cartofi cu sos de rosii , usturoi, busuioc verde si cascaval = 18 lei portia
9. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
10. Pastrav (150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
11. File de dorada cu mix de salate si lamaie = 22 lei /portia
13. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
14. Frigarui din legume proaspete cu mix de orez negru si orez basmatii = 16 lei portia
15. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia

Desert :
1. Tiramisu = 8 lei portia
2. Clatite cu dulceata = 6 lei portia