Marti, 4 august 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Supa crema de ciuperci si crutoane cu unt si usturoi = 9lei /400
3. Ciorba de perisoare = 9 lei /400 gr
4. Ciorba de pasare cu taitei = 9 lei/400 gr
5. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru = 9 lei /400gr
*** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei :
1. Ciorba de pasare cu taitei
2. Ficatei de pui la tigaie cu piure de cartofi

Meniul zilei vegetarian:
1. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
2. Cascaval pane si salata de rosii cu paInsulele Seychelles!trunjel usor picanta
*** in pretul meniului aveti incluse si doua cornuri

Fel Principal :

1. Pulpa de miel la cuptor servita cu orez basmatti si linte verde = 19 lei portia
2. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda = 18 lei
( lipie inclusa)
3. File de dorada(150 gr) cu salata verde si dressing cu ulei masline , lamaie si usturoi = 22 lei portia
4. Pulpe de pui dezosata( 250gr) la gratar , lipie cu usturoi si salata fatoush = 19 lei portia
5. Snitel din cotlet de porc( 150 gr) / cartofi pai si salata de rosii cu telemea = 18 lei portia
6. File de somon(150 gr) cu legume proaspete sote = 22 lei
7. Sarmalute in foi de vita din pulpa de curcan servite cu iaurt si lipie calda = 18 lei portia
8. File de lup de mare(150 gr) , cartofi sote cu baby spanac si lamaie = 22 lei portia
9. Frigarui de curcan( 250 gr) cu salata mediteraneana = 19 lei portia
10. Ficatei de pasare (300gr) cu piure si salata de varza rosie = 18 lei portia
12. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
13 Salata cu ton si legume proaspete servita cu lipie cu ulei de masline si oregano = 18 lei portia
14. Pana de somn( 300 gr) la gratar , cartofi sote si sos lipovenesc = 19lei portia
15. Lasagna din carne de pasare, gratinata in cuptor= 18 lei portia

Desert:
1 Tiramisu= 8 lei portia
2. Placinta cu mere si nuci = 4 lei / 100 gr
3. Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei / 100gr