Marti, 29 septembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Bors lipovenesc de crap romanesc de dunare = 9 lei/ 400 gr
4. Supa crema de linte linte rosie cu menta si coriandru = 9 lei / 400gr
5. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei / 400gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Ciorba de pasare cu taitei de casa
2. Crap prajit cu mamaliguta

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de linte linte rosie cu menta si coriandru
2. Gnochii de cartofi cu busuioc si rosii cherry gratinati in cuptor

Fel Principal :
1. Rulou din piept de curcan cu asparagus servit cu cartofi umplut cu soufle de spanac = 22 lei portia
2. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
3. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
4. Pulpe de pui dezosata( 200 gr) la gratar , lipie cu usturoi si salata fatoush = 19 lei portia
5. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
6. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
7. Varza proaspata la cuptor si costita afumata , ardei iute si lipie calda = 19 lei portia
8. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
9. Pastrav (150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
10. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
11. File de dorada (200 gr) la gratar cu mix de salata si sos de lamaie – 24 lei portia
12. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
13. Cartofi aurii la cuptor , salata de vinete si salata de rosii cu telemea = 16 lei portia
14. Ceafa de porc(250 gr) la gratar , cartofi taranesti si castraveti murati = 19 lei portia
15. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
16. Ciuperci proaspete coapte pe gratar , orez sarbesc si salata taraneasca cu rosii , castraveti si ardei gras = 16 lei portia
18. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote = 24 lei portia

Desert :
Tiramisu 8 lei
Clatite cu dulceata = 6 lei portia