Marti, 24 noiembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Supa crema de dovleac si crutoane cu seminte = 9 lei /400 gr
3. Ciorba cu perisoare = 9 le/400gr
4. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru = 9 lei /400 gr
5. Supa crema de mazare si cutoane cu mac = 9 lei/400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei = 18 lei
1. Ciorba de perisoare
2. Aripioare de pui la gratar ,cartofi aurii la cuptor si sos de iaurt cu usturoi

Meniul zilei vegetarian = 18 lei (post )
1.Supa crema de mazare si crutoane cu mac
2. Ghiveci de legume (post) sau frigarui de legume servite, cartofi aurii la cuptor si sos de iaurt grecesc cu usturoi

Fel Principal :
1. Pulpe de rata cu varza la cuptor servite cu lipie calda si ardei iute = 22 lei portia
2.Brocolii proaspat si baby carots sote , dovleac copt serviti ciu piure de telina si pastarnac = 18 lei portia (post)
3. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
4. Salata cu avocado, baby spanac si legume proaspete (post) =18 lei portia
5. Pui(300 gr) la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
6. File de somon(150 gr) cu mix de salate si sos pregatit cu lamaie, ulei de masline si busuioc verde = 24 lei/ portia
7. Crap romanesc de dunare prajit servit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
8. Pastrama cu mamaliguta si muraturi asortate = 22 lei portia
9. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
10. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
11. Aripioare marinate in sos soya si ghimbir ,pregatite pe gratar servite cu orez prajit = 18 lei portia
12. Snitel din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
13. Burritos vegetarian cu fasole rosie , avocado si rosii proaspete = 16 lei portia
14. File de dorada cu legume prospete sotate in ulei de masline ,ghimbir si putin usturoi = 24 lei portia
15. Tagliatele cu somon usor picante = 19 lei portia
16. Burritos cu anticot de vitel usor picant = 18 lei portia /300gr
*** optional sos salsa usor picant sau sos de smantana cu branza cedar = 2.5 lei/ 80 ml
17. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei
18. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 22 lei portia

Desert:
Clatite cu dulceata = 6 lei portia (doua bucati)
Tiramisu = 8 lei /150 gr
Placinta cu dovleac = 4 lei /100 gr
Placinta mere si nuci = 4 lei /100 gr