Marti, 21 aprilie 2015

Categories:Oferte

1. Ciorba de perisoare cu bors si leustean verde = 9 lei/ 400 gr
2. Ciorba de ciolan proaspat de porc = 9 lei/400 gr
3. Supa de pui a la grec = 9 lei /400 gr
4. Supa crema de legume cu crutoane = 9 lei /400 gr
*** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1.Ciorba de perisoare
2. Mazare cu pui
** in pretul meniului aveti incluse si doua cornuri

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
2. Ciuperci proaspete si fasole verde trase la tigaie servite cu orez basmatti

FEL PRINCIPAL
1. Placinta cu spanac , piept de pui la gratar si salata de rosii = 19 lei portia
2. Ficatei de pasare cu sos de rodii si lipie calda = 18 lei portia
3. Lasagna cu pui gratinata in cuptor = 19 lei portia
4. Rasol de vitel cu hrean si legume proaspete = 18 lei portia
5. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
6. File de dorada servit cu cartofi sote,lamaie si spanac proaspat = 22 lei portia
7. Pulpa de pui(200 gr) dezosata la gratar cu salata fatoush = 19 lei portia
8. Cascaval pane cu spanac, cartofi pai si salata de rosii =18 lei portia
9. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda = 18 lei
10. Salata cu rucola , rosii cherry si parmezan servita cu lipie cu cascaval = 18 lei
11. Salata cu avocado , piept de pui , baby spanac si rodii = 18 lei
12. Sarmalute cu mamaliguta, ardei iute si smantana = 15 lei portia
13. Tortelinni cu branza dulce , spanac si parmezan = 18 lei portia
14. Tigaie picanta cu muschiulet de porc = 25 lei portia
15. Snitel pane din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea = 19 lei

DESERT
1. Placinta cu mere si nuci = 4 lei /.100 / gr
2. Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei/ 100 gr
3. Tiramisu = 8 lei/ 150 gr