Marti, 20 octombrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Supa crema de dovlecei cu telina verde = 9 lei / 400 gr
4. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
5. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei/400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Supa de pui a la grec
2. Cotlet de porc impanat cu cartofi aurii la cuptor

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de dovlecei cu telina verde
2. Orez sarbesc cu ciuperci sote si salata taraneasca

Fel Principal :
1. Ardei umpluti cu carne si verdeturi serviti cu iaurt si lipie calda = 18 lei portia
2. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
3. Lasagna cu pui gratinata in cuptor = 19 lei portia
4. Pastrav ( 150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
5. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
6. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
7. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
8. File de dorada (200 gr) la gratar cu mix de salata si sos de lamaie – 24 lei portia
9. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
10.Salata cu pui , avocado si dressing special = 18 lei portia
11. Cotlet de porc impanat, cartofi aurii la cuptor si salata de varza proaspata = 18 lei portia
12. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
13. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
14. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote = 24 lei portia
15. Midii proaspete cu vin alb si lipie calda = 25 lei portia
16. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
17. Tagliatele cu somon usor picante = 19 lei portia

Desert
Clatite cu dulceata = 6 lei portia