Marti, 19 mai 2015

Categories:Oferte

ciorba-perisoare-cu-bors-si-leustean-verde

1. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei /400 gr
2. Supa de pui a la grec = 9 lei /400 gr
3. Ciorba de legume proaspete cu verdeturi de sezon = 9 lei / 400 gr
4. Supa crema de legume si crutoane cu unt = 9 lei / 400 gr
5. Ciorba de perisoare cu bors si leustean verde = 9 lei . 400gr
*** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Ciorba de pasare cu taitei de casa
2. Placinta cu spanac si cotlet de porc la gratar
*** in pretul meniului aveti incluse si doua cornuri

Meniul zilei vegetarian
1. Ciorba de legume proaspete cu verdeturi de sezon
2. Penne rigate cu brocolli , ciuperci proaspete si sos de trufe albe

Fel principal
1. Pulpe de pui cu salata fatoush = 19 lei portia
2. Placinta cu spanac , piept de pui la gratar si salata de rosii = 19 lei
3. Lasagna cu pui = 18 lei portia
4. Asortiment de carnuri cu orez basmatti = 19 lei portia
5. Rasol de vitel cu legume proaspete si hrean = 19 lei portia
6. Frigarui din piept de curcan cu salata verde = 19 lei portia
7. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda = 18 lei
8. Salata orientala cu ficat de porc la gratar marinat in ulei de trufe si rozmarin verde = 18 lei portia
9. Placinta irladeza cu praz si pui = 22 lei portia
10. Salata cu pui . avocado. baby spanac si rodii = 18 lei portia
11. Cas afumat la tigaie . salata greceasca si lipie cu rosii = 18 lei portia
12. Saramura de crap cu mamaliguta = 19 lei portia
13. Pulpa de rata cu ghimbir si noodless = 19 lei portia
14. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 18 lei
15. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 19 lei portia

DESERT
1. Placinta cu mere si nuci = 4 lei /.100 / gr
2. Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei /100gr
3. Tiramisu