Marti, 13 octombrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
4. Supa greceasca cu linte verde = 9 lei/400 gr
5. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei/400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Supa de pui a la grec
2. Tochitura din coasta de porc dezosata cu mamaliguta

Meniul zilei vegetarian
1. Supa greceasca cu linte verde
2. Cascaval pane su salata de rosii

Fel Principal :
1. Lasagna cu sos bologness gratinata in cuptor = 19 lei portia
2. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
3. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
4. Pulpe de pui dezosata( 200 gr) la gratar , lipie cu usturoi si salata fatoush = 19 lei portia
5. Pastrav ( 150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
6. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
7. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
8. Coasta de porc(300 gr) la gratar si cartofi gratinati = 19 lei portia
9. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
10. File de dorada (200 gr) la gratar cu mix de salata si sos de lamaie – 24 lei portia
11. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
12.Salata cu pui , avocado si dressing special = 18 lei portia
13. Rasol de vita cu legume si hrean = 19 lei portia
14. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
15. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
16. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote = 24 lei portia
17. Tochitura din coasta de porc dezosata cu mamaliguta , ou si telemea = 19 lei portia

Desert:
Clatite cu dulceata = 6 lei portia
Tiramisu = 8 lei
Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei/100gr