Marti, 1 noiembrie 2016

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Marti, 1 noiembrie 2016


Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe/Ciorbe:

ciorba-radauteana1. Ciorbă rădăuțeană cu pui și smântână (conține puțin usturoi) = 9 lei / 400g
2. Ciorbă de văcuță cu legume proaspete = 9 lei / 400g
3. Ciorbă cu perișoare = 9 lei / 400g
4. Supă cremă de legume si crutoane aromate = 9 lei / 400 gr
5. Ciorbă de pasare cu taitei de casa = 9 lei / 400g
6. Supă de pui a la grec = 9 lei/ 400g
7. Supă cremă de mazăre și crutoane cu mac = 9 lei / 400g
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Meniul zilei = 18 lei

pittipanna1. Ciorbă rădăuțeană cu pui și smântână ___ sau ___ supă de pui a la grec
2. Pitti panna (ceafă de porc la tigaie, cartofi pai, ou și telemea)

Meniul zilei vegetarian = 18 lei

1. Supă cremă de mazăre și crutoane cu mac
2. Tagliatele cu morcov, ciuperci și brocolli cu smântână și parmezan

Mâncăruri gătite românești

varza-calita-cu-coasta-de-porc
1. Tochitură dobrogeană de porc cu ciuperci proaspete, mămăliguță, ou și telemea = 19 lei porția
2. Varză călită cu coastă de porc dezosată la grătar = 18 lei porția (include lipie sau mămăliguță, ardei iute)
3. Tocăniță de cartofi cu coastă de purcel și pepenași murați

Preparate la grătar

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 22 lei porția
pulpe-pui-gratar
3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 22 lei porția
4. Cotlet de porc în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 22 lei porția
5. Piept de curcan (200g) la grătar servit cu orez negru, ciuperci proaspete și sos de smântână cu cremă balsamică = 22 lei porția

Preparate din peste si fructe de mare

1. Crap românesc de Dunăre prăjit servit cu mămăliguță și mujdei de usturoi = 22 lei porția
saramura-de-crap-si-legume-600x533
2. File de păstrăv (200g) în crustă de fulgi de porumb servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii proaspete, usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
3. File de doradă proaspătă (150g) servită cu legume proaspete sote și sos de lămâie cu unt și pătrunjel = 24 lei porția
4. Saramură de crap cu legume coapte și mămăliguță = 22 lei porția
5. Păstrăv prăjit servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii și usturoi = 24 lei portia
7. File de lup de mare cu legume proaspete la grătar = 24 lei porția
8. File de somon cu salată verde și sos de lămâie cu usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția

Preparate la tigaie

pittipanna
1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei porția
2. Ciulama cu pui și ciuperci proaspete servită cu mămăliguță coaptă = 18 lei porția
3. Fasole mexicană cu antricot de vițel tocat, salsa picantă servită cu lipie tortilla = 22 lei
4. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
5. Tigaie picantă de pui sau din mușchiulet de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
6. Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 22 lei porția
7. Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 19 lei porția
8. Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari = 24 lei porția

Salate

Greek-Salad-small
1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 18 lei porția
4. Salată cu ton și ou = 18 lei porția
5. Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția

Recomandarile noastre

pastrama-de-oaie-la-gratar
1. Lasagna cu sos bologness gratinată în cuptor = 20 lei porția
2. Piept de rață (200g) cu vișine, piure de cartofi și cremă tartuffo cu reducție de vin roșu = 30 lei porția
3. Pulpe de pui (150g) la grătar, salată boeuf, telemea de văcuță și roșie natur = 19 lei porția
4. Pastramă de oaie (la grătar sau tigaie) cu mămăliguță și salată de gogoșari = 28 lei porția
5. Rasol de vitel (200g) cu legume proaspete și hrean= 22 lei porția
6. Pui la cuptor cu lămâie și oregano servit cu salată de varză roșie = 19 lei porția

Desert

papanasi
1. Clătite cu dulceață = 8 lei porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei porția (2 papanași)
3. Orez cu lapte și baton de scorțișoară = 6 lei porția
4. Tort de mere și sos caramel = 6 lei porția
5. Tiramisu = 8 lei portia
6. Placinta cu dovleac = 4 lei / 100g

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

 
 

*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.