Luni, 5 decembrie 2016

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Luni, 5 decembrie 2016


Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Super/ciorbe:

image1. Ciorbă de văcuță cu legume proaspete = 9 lei
2. Supa greceasca cu linte verde , rosii proaspete si foi de dafin
3. Ciorbă rădăuțeană cu pui și smântână (conține puțin usturoi) = 9 lei / 400g = 9 lei / 400 gr
4. Ciorbă de pasăre cu tăiței de casă = 9 lei / 400gr
5. Supă de pui a la grec = 9 lei/ 400gr
6. Ciorba acra cu ciolan proaspat dreasa cu ou= 9 lei portia
7. Ciorba de perisoare si legume proaspete = 9 lei/400gr
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Meniul zilei = 18 lei

656x440_pulpe-de-pui-cu-cartofi-la-cuptor-2988301. Ciorba cu ciolan proaspat de porc __sau __ciorba de perisoare
2. Pui la ceaun , cartofi si mamaliguta

Meniul zilei vegetarian = 18 lei

1. Supa greceasca de linte verde , rosii proaspete si dafin
2. Frigarui de legume proaspete servite cu piure de dovleac si sos de patrunjel verde

Mâncăruri gătite românești:

57_13558963601. Tochitură dobrogeană de porc cu ciuperci proaspete, mămăliguță, ou și telemea = 19 lei porția
2. Varză călită cu coastă de porc dezosată la grătar = 19lei porția (include lipie sau mămăliguță, ardei iute)
3. Sarmalute cu mamaliguta , smantana si ardei iute = 18 lei portia
4. Tocanita de cartofi cu coasta de purcel si salata de gogosari = 19 lei portia

Preparate la grătar:

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 22 lei porția
Pulpa_de_porc_la_tava_cu_slanina_usturoi_si_salvie3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 22 lei porția
4. Cotlet de porc în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 22 lei porția
5. Piept de curcan (200g) la grătar servit cu orez negru, ciuperci proaspete și sos de smântână cu cremă balsamică = 22 lei

Preparate din pește și fructe de mare:

1. Crap românesc de Dunăre prăjit servit cu mămăliguță și mujdei de usturoi = 22 lei porția
macrou_prajit2. File de păstrăv (200g) în crustă de fulgi de porumb servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii proaspete, usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
3. File de doradă proaspătă (150g) servită cu legume proaspete sote și sos de lămâie cu unt și pătrunjel = 24 lei porția
4. Saramură de crap cu legume coapte și mămăliguță = 22 lei porția
5. Păstrăv prăjit servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii și usturoi = 24 lei portia
7. Lup de mare la jar cu legume proaspete si lamaie = 24 lei porția
8. File de somon cu salată verde și sos de lămâie cu usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
9. File de salau pane, cartofi sotati cu unt si patrunjel verde si sos de capere cu smantana = 24 lei portia

Preparate la tigaie:

IMG_1098-21. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei porția
2. Ciulama cu pui și ciuperci proaspete servită cu mămăliguță coaptă = 18 lei porția
3. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
4. Tigaie picantă de pui sau din mușchiulet de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
5. Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 22 lei porția
6. Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 19 lei porția
7. Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari = 24 lei porția

Salate:

Greek-Salad-small1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 18 lei porția
4. Salată cu ton si legume proaspete = 18 lei porția
5. Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția
6. Salata de leguminoase servita cu dovleac copt si baby spanac = 15 lei portia( post)

Recomandările noastre:

creier-pane-express-food1. Lasagna cu sos bologness gratinată în cuptor = 20 lei porția
2. Quiche — tarta cu somon , ou , branza ceddar si baby spanac = 18 lei portia
— tarta cu bacon , ou , branza ceddar , parmezan = 15 lei portia
— tarta cu ciuperci , praz , branza ceddar , ciuperci si baby spanac = 15 lei portia
3. Creier de porc pane servit cu cartofi pai si sos de usturoi , ketchup si maioneza = 22 lei portia
4. Pastramă de oaie (la grătar sau tigaie) cu mămăliguță și salată de gogoșari = 28 lei porția
5. Tagliatelle cu baby spanac si fructe de mare usor picante = 30 lei portia
6. Creveti decorticati (150 gr)cu alune , sos teryaky usor picant servit in ananas proaspat = 35 lei porta

Desert:

papanasi1. Clătite cu dulceață = 8 lei porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei porția (2 papanași)
3. Orez cu lapte și baton de scorțișoară = 6 lei porția
4. Tort de mere și sos caramel = 6 lei porția
5. Tiramisu = 8 lei portia
6. Placinta cu dovleac( post) = 4 lei / 100g
7. Lapte de pasare (desert din oua proaspete, zahar, lapte si baton de vanilie) = 8 lei portia

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

 
 

*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.