Luni, 4 mai 2015

Categories:Oferte

1. Ciorba de perisoare = 9 lei /400 gr
2. Supa de pui a la grec = 9 lei /400 gr
3. Ciorba de vacuta = 9 lei/ 400 gr
4. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru = 9 lei/ 400 gr
*** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1.Ciorba de perisoare
2. Pulpe de pui vanatoresti si piure de cartofi
** in pretul meniului aveti incluse si doua cornuri

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
2. Cas afumat tras la tigaie cu ulei de masline si salata greceasca

FEL PRINCIPAL
1. Placinta cu spanac , piept de pui la gratar si salata de rosii = 19 lei portia
2. Cotlet de berbecut la gratar . cartofi pai si rosii coapte = 24 lei portia lei portia
3. Cas afumat tras la tigaie cu ulei de masline si salata greceasca = 18 lei portia ( Produs vegetarian)
4. Pastrama de oaie cu mamaliguta = 19 lei portia
5. Rasol de vitel cu legume proaspete si hrean = 19 lei portia
6. Pulpa de pui(200 gr) dezosata la gratar cu salata fatoush = 19 lei portia
7. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda = 18 lei
8. Lasagna cu sos bolognese = 18 lei
9 . Placinta irladeza cu pui = 22 lei portia
10. Saramura de crap cu mamaliguta = 19 lei portia
11. Carnaciori picanti din amestec de carne , vita si oaie , cartofi pai si salata de varza = 18 lei
12. FIle de dorada ,cartofi sote cu spanac proaspat = 22 lei portia
13. Antricot de vitel Montbeliarde , ciuperci proaspete sote si salata verde = 12 lei / 100 gr
14. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 18 lei
15. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 19 lei portia

DESERT
1. Placinta cu mere si nuci = 4 lei /.100 / gr
2. Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei/ 100 gr
3. Tiramisu = 8 lei/ 150 gr