Luni, 3 octombrie 2016

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Luni, 3 octombrie 2016


Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe/Ciorbe:

ciorba-de-pui-cu-taitei-de-casa1. Ciorba acra cu ciolan proaspat de porc dreasa cu ou = 9 lei / 400 gr
2. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
3. Ciorba cu perisoare = 9 lei/400 gr
4. Ciorba de vacuta= 9 lei/ 400 gr
5. Supa de ceapa si crutoane gratinate cu mozarella = 9 lei/400 gr
6. Ciorba de pasare cu taitei de casa=9 lei/ 400 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Meniul zilei = 18 lei

1. Ciorba de pasare cu taitei de casa __sau__supa de pui a la grec
2. Mazare cu rosii proaspete si marar la cuptor servita cu coasta de porc dezosata la gratar

Meniul zilei vegetarian = 18 lei

1. Supa de ceapa si crutoane gratinate cu mozarella
2. Ciuperci proaspete ( champignon, pleurotus, galbiori ) cu sos de smantana, cimbrisor si mamaliga coapta

Fel principal

12834737_475475219302754_803485024_n1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei / porția
3. Coasta de porc dezosata la gratar , cartofi taranesti si salata de varza murata = 22 lei
4. Ciulama cu pui si ciuperci servita cu mamaliguta coapta = 18 lei portia
5. Fasole mexicana cu antricot de vitel tocat , salsa picanta servita lipie tortilla = 22 lei portia
6. File de păstrăv (200g) în crustă de fulgi de porumb servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii proaspete și usturoi = 22 lei / porția
7.Ceafă de porc la jar servită cu cartofi țărănești, sos brun și salată de castraveciori murați = 22 lei / porția
8.Salată cu piept de pui, sfere mici de branzeturi fine, sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei / porția
9.Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu putin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei / porția
10.Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei / porțiaTigaie picantă de porc sau de pui servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei / porția
11. Pulpa de pui dezosata servita cu salata boeuf = 19 lei portia
12. Saramura de crap romanesc de dunare servita cu mamaliguta = 22 lei portia
13. File de ton rosu cu sos teryaky si legume chinezesti la tigaie = 30 lei portia
14. Doradă proaspătă la grătar cu salată verde sau o garnitură la alegere = 12 lei / 100 g (se cântărește după tratamentul termic)
15. Mușchiulet de porc (200g) împănat cu bacon și usturoi, servit cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 22 lei / porția
16. Platou vegetarian cu ardei copți, salată de vinete, cartofi wedges și dovlecei pane = 18 lei / porția
17. Salată veselă cu piept de curcan, ananas proaspăt, mango și avocado = 18 lei / porția
18. Crap prajit cu mamamaliguta si mujdei = 22 lei portia
19. Asortiment de carnuri la tigaie , usor picant servit cu orez basmatti = 19 lei portia
20. Piept de curcan servit cu orez negru , ciuperci proaspete , rucola , rosii cherry si sos de de smantana, crema balsamica si coriandru = 24 lei portia
21. File de dorada servit cu legume proaspete sote si lamaie = 24 lei portia
22 . Asortiment de carnuri cu legume la tigaie servit cu orez basmatii = 19 lei portia
23. Lasagna cu sos bologness gratinata in cuptor = 20 lei portia
24.Snitel pane , cartofi pai , salata de vinete si salata de rosii cu telemea = 19 lei portia
Clatite-cu-gem-catering-slobozia-ialomita-livrare-la-domiciliu25. Aripioare de pui marinate , pregatite pe jar servite cu orez prajit si sos soya cu ceapa si ghimbir = 19 lei portia
26. Pulpa de pui caramelizata in sos de soya si susan , usor picanta servita cu orez basmatti = 19 lei portia

Desert

1. Clătite cu dulceață = 8 lei / porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei / porția (2 papanasi)
3. Tort de mere = 6 lei /portia
4. Orez cu lapte=6 lei portia
5. Tiramisu = 8 lei / portia

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

 
 

CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.