Luni, 28 septembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Ciorba cu ciolan proaspat de porc dreasa cu ou = 9 lei/ 400 gr
4. Supa crema de linte linte rosie cu menta si coriandru = 9 lei / 400gr
5. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei / 400gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Supa de pui a la grec
2. Varza proaspata la cuptor si costita afumata

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
2. Cartofi aurii la cuptor , salata de vinete si salata de rosii cu telemea

Fel Principal :
1. Rulou din piept de curcan cu asparagus servit cu cartofi umplut cu soufle de spanac = 22 lei portia
2. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
3. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
4. Pulpe de pui dezosata( 200 gr) la gratar , lipie cu usturoi si salata fatoush = 19 lei portia
5. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
6. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
7. Varza proaspata la cuptor si costita afumata , ardei iute si lipie calda = 19 lei portia
8. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
9. Pastrav (150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
10. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
11. File de dorada (200 gr) la gratar cu mix de salata si sos de lamaie – 24 lei portia
12. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
13. Cartofi aurii la cuptor , salata de vinete si salata de rosii cu telemea = 16 lei portia
14. Ceafa de porc(250 gr) la gratar , cartofi taranesti si castraveti murati = 19 lei portia
15. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
16. Ciuperci proaspete coapte pe gratar , orez sarbesc si salata taraneasca cu rosii , castraveti si ardei gras = 16 lei portia
18. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote = 24 lei portia

Desert :
Tiramisu 8 lei
Clatite cu dulceata = 6 lei portia