Luni, 28 decembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /
2. Ciorba de perisoare = 9 lei / 400 gr
3. Ciorba de porc dreasa cu ou = 9 lei/400
4. Bors de crap romanesc de dunare = 9 lei /400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie cald

Meniul zilei
1. Supa de pui a la grec
2. Pitti panna (ceafa de porc la tigaie, cartofi pai, ou si telemea)

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
2. Salata cu avocado, rosii cherry si legume proaspete cu dressing dulce acrisor

Fel Principal:
1. Ciulama cu pui, ciuperci proaspete si mamaliguta = 18 lei portia
2. Piept de curcan cu garnitura de orez negru, ciuperci proaspete, porumb si rosii cherry = 22 lei portia
3. Pui (300 gr) la ceaun, cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
4. Crap (300 gr) prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
5. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
6. Lasagna cu piept de pui gratinata in cuptor = 19 lei portia
7. Salata cu avocado, rosii cherry si legume proaspete cu dressing dulce acrisor = 18 lei portia
8. Midii proaspete (400 gr) in vin alb, rosii si patrunjel verde = 24 lei portia
9. Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta = 14 lei portia
10. File de dorada pe grill cu salata verde, lamaie si dressing special = 24 lei
11. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb servit cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
12. Asortiment de carnuri la tigaie cu sos dulce acrisor servit cu orez basmatti = 19 lei portia
13. Saramura din crap romanesc de dunare cu mamaliguta = 22 lei portia
14. Tigaie picanta cu pui si lipie cu cascaval = 25 lei portia
15. Pitti panna (ceafa de porc la tigaie, cartofi pai, ou si telemea) = 25 lei portia
16. Piftie de porc cu lipie calda = 12 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Placinta cu mere si nuci = 4 lei /100 gr