Luni, 27 aprilie 2015

Categories:Oferte

1. Ciorba de burta cu ciocanele = 9 lei/400 gr
2. Supa de pui a la grec = 9 lei /400 gr
3. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei /400 gr
4. Supa crema de dovleac cu menta si telina verde = 9 lei/400gr
*** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Ciorba de pasare cu taitei de casa
2. Snitel pane cu piure si telemea
** in pretul meniului aveti incluse si doua cornuri

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de dovleac cu menta si telina verde
2. Lasagna vegetariana cu ciuperci proaspete , spanac si zuchinni

FEL PRINCIPAL
1. Placinta cu spanac , piept de pui la gratar si salata de rosii = 19 lei portia
2. Ficatei de pasare cu sos de rodii si lipie calda = 18 lei portia
4. Cas afumat tras la tigaie cu ulei de masline si salata greceasca = 18 lei portia ( Produs vegetarian)
5. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
6. Muschiulet de porc impanat pregatit pe gratar , cartofi pai si salata taraneasca = 20 lei portia
7. Pulpa de pui (200 gr) dezosata la gratar cu salata fatoush = 19 lei portia
8. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda = 18 lei
9. Lasagna vegetariana cu ciuperci proaspete , spanac si zuchinni = 18 lei
10. Penne rigate cu brocolli , ciuperci proaspete si sos alb = 18 lei portia
11. Sarmalute cu mamaliguta, ardei iute si smantana = 15 lei portia
12. Tortelinni cu branza dulce , spanac si parmezan = 18 lei portia
13. Snitel pane din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea = 19 lei
14. Salata orientala cu ficat de porc la gratar cu ulei de trufe si crema balsamica = 18 lei portia
15. Crap prajit cu mamaliguta su mujdei = 18 lei

DESERT
1. Placinta cu mere si nuci = 4 lei /.100 / gr
2. Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei/ 100 gr
3. Tiramisu = 8 lei/ 150 gr