Luni, 25 ianuarie 2016

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 g
2. Ciorba acra de curcan cu taitei de casa = 9 lei/400 gr
3. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei /400 gr
4. Supa crema de brocolli cu smantana si parmezan = 9 lei / 400
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei 18 lei
1. Ciorba acra de curcan cu taitei de casa
2. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei sau snitel din cotlet de porc cu cartofi taranesti

Meniul zilei vegetarian 18 lei
1. Supa crema de brocolli cu smantana si parmezan
2. Cascaval pane cu salata de rosii

Fel principal
1. Crap (300 gr) prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
2. Cascaval pane cu ficatei de pasare trasi la tigaie cu putin usturoi= 19 lei portia
3. Cordon bleau cu sos pesto si cartofi gratinati = 22 lei portia
5. Snitel pane din cotlet de porc , catofi aurii si salata de rosii cu telemea= 19 lei
6. Salata cu piept de pui , branzeturi asortate , sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
7. Ficatei de pui trasi la tigaie serviti cu garnitura de cartofi sotati in unt si usturoi si salata de varza rosie = 19 lei portia
8. Coaste de porc la gratar servite cu cartofi gratinati = 22 lei portia
10. Asortiment de carnuri la tigaie cu sos dulce acrisor servit cu orez basmatti = 19 lei portia
11. Saramura din crap romanesc de dunare cu mamaliguta = 22 lei portia
12. Tigaie picanta cu pui si lipie cu cascaval = 25 lei portia
13. Pitti panna (ceafa de porc la tigaie, cartofi pai, ou si telemea) =25 lei portia
14. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete =22 lei
15. Pui la ceaun , cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
16. Pulpe de pui la gratar cu salata fatoush si lipie libaneza= 19 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei /100 gr
Placinta cu dovleac = 4 lei/100 gr